Zabavljanje Sa Ocem Sa Roditeljstvom

Joe je pogledao na sat, bilo je 3:30 popodne. Njegove oči su prekrivale njeno telo od 5'6 inča, pijući pri pogledu na njenu zlatno plavu kosu, velike mekane D čašaste sise i lepe obline. Linda i Corinna gotovo da nisu mogle vjerovati, ležale su gole jedna pored druge na kraljevskom krevetu, i vidjevši dvoje stranaca kako se skidaju, spremajući se da budu silovane. „Dame, ohladite i sve će biti u redu." Corinna je bila zaprepaštena kada je osjetila tijelo iza sebe i sličan pritisak na boku.

Obje dame su s olakšanjem osjetile kako se oružje povlači i držane su dalje od svojih tijela. Njeno telo je trebalo da bude iskorišćeno, dođavola, biće silovana, a tamo nije mogla ništa učiniti u vezi s tim. Silovanje, bit ću silovana, prolazilo joj je kroz misli, iznova i iznova. Onaj pored Corinne je rekao: "U redu, krenimo, pa ćemo posjetiti tvoju kuću."Corinna je krotko rekla: "Moj muž će biti kod kuće."Sa stražnjeg sjedišta čula je Lindu kako govori: "Šta hoćeš od nas?"Njen otmičar je rekao: "Pa, o tome ćemo uskoro odlučiti."Linda je bila zabrinuta, način na koji je njen otmičar debljao oči, imala je osjećaj da je on već odlučio. Joe je morao priznati da je, dok je jahao Corinnino vrelo tijelo, malo maštao o jebanju njene sestre Linde. " Nemajući izbora, uradili su to, i kada su ušli, videli su muškarce.

Nakon 15 minuta čuli su komšije kako se vraćaju kući iz kupovine i utrčali u kuću. Bila je prirodno crvena i imala je osjećaj da će njena sletna traka za crveni grm vrlo brzo biti ogoljena.

Mogao je osjetiti kako mu se bodlji nalet, uživat će u ovome. Sa uperenim oružjem u njih, nisu imali mnogo izbora. Mmmmm, možda će jednog dana dobiti srećo, bože, trojka sa dvije sestre tako zgodne kao što su one dvije bi ga držala tvrdog dok god žele da ga koriste.
Sa 45 godina, sa punim B peharima, bila je apsolutno prekrasna, kao ostvarenje mokrog sna. Nisu primijetili dvojicu tipova koji postavljaju satelitsku antenu na krov kuće koja su dva vrata niže.

Nisu izgledali kao klasici, "loši momci“, zapravo, izgledali su prilično prijatno. Na Navigatorovim vratima, dok je Corinna petljala za ključeve, Linda je skočila dok joj se ruka stezala za ruku i osjetila je kako se njuška pištolja pritiska na rebra. Ove fine dame su bile vani, sunčale se u toplesu, i mmmm, izgledale su lijepo zabavljanje sa ocem sa roditeljstvom. Corinna je osjećala istu uznemirenost, način na koji su oči njenog otmičara pile u njenom obliku, mjereći njenu visinu od 5'7 inča, grivu crvene kose, primijetio ju je kako proučava svoje obrve , a zatim se nasmiješio matchmaking new zealand. Vrata ostave su se otvorila, a osmijeh pozdrava koji je okrenuo prema njoj se ukočio kada je ugledao ženu i snaju kako u pratnji dvojice dobro obučenih momaka s puškom u rukama uđu.koji kuracJoš više se zaprepastio kada je čuo kako jedan od stranaca govori: "Zdravo Džo, kako si ovog lijepog dana?""Šta, šta..." bilo je sve što je uspio, scena je bila tako nadrealistična, poput jedne od onih Dalijevih slika."Ne baš, primijetili smo tebe i tvoje dame prije otprilike tjedan dana.

Najbolje ponude U kategoriji