Sjevernu Ploču Spojiti

Ona uhvati njegov izraz lica dok ulazi u sobu, zatvarajući vrata za sobom."Mislim da sam upravo shvatio ko je boogeygirl."Kellyne se oči rašire i ona mu izgovori "Sara", a njeno lice uokviruje pitanje."Nisam je ništa rekao niti pitao, ali sam siguran da je to bila ona.""Ne, ništa slično. Nekoliko čitatelja mi je reklo, javno i privatno, da bi željeli da se objavi. Treba mu vremena da razmisli."Ne, sve je dobro... Kelly odgovara: "Kompanije u Packard Empireu se bore s novim vlasništvom jer ne znaju ništa o novim vlasnicima. Tamna kosa do ramena uokviruje lijepo lice sa stasnim, ali raskošnim tijelom, podsjećajući ga više na Stacy nego na Peggy. Bićete zgroženi, ljuti, uplašeni i tugovaćete, plakati, mrštiti se, smejati se i ponekad ćete se smejati, nadam se.'Prava ljubav' počinje sporo, ali postaje sve brže s godinama.

On stenje dok ona pogađa sve prave tačke. U svakom slučaju, vratimo se Sari.". poslovična patka u vodu.
Peggy se tome iznutra smije, s obzirom na Stacyin nedavni teror i sada njen iznenadni entuzijazam i nedostatak straha."Šta se sada događa?"pita Brad, nadajući se da će ga neko vrijeme odvesti gore. Kelly se pojavljuje trenutak kasnije sa drskim osmijehom na licu dok sjeda pored njega."Sami ste za ovo kupanje, Brad", kaže ona tiho."Debi je odmah pored."Njena ruka se spušta prema dolje da dodirne njegova prsa dok se saginje naprijed i daje mu brz poljubac. Debi sa mnom i Bredom.
Zadaci osoblja su napravljeni.""Mogu li samo pitati", kaže Bred, podižući ruku."Koliko od vas misli da je ovo najbolji pristup?"Njegove oči gledaju u svakog od njih, Nikki, Rick i Debi sliježu ramenima, a Kelly se smiješi."Idem gdje god mi Peggy kaže da idem", jednostavno kaže."Mislim da odluku treba da donesete vas troje, a ne mi.""Ipak bih volio da saznam vaše mišljenje o tome."„Mislim da je to dobra ideja kao i svaka druga“, objašnjava on."Ali, isto tako mislim da ako ste vas troje zajedno možete pomoći jedno drugom. Ili kad god."Ona se vreva još nekoliko sekundi, skupljajući sve, a onda isklizne.

Njena ruka pluta prema dolje preko njegovih šest kutija, a njen osmijeh se širi dok je obavijala prste oko njegovog penisa i nježno ga stisnula, a zatim ga pustila."Zapamtiću to. Kako god.

Bred se smiješi dok klizi ispod vode. Savršeno dupe i savršene sise, ona ima sve.
Bredu se u početku čini malo nelagodno, možda nervozno, ali se brzo skrasila dok pričaju o njenim tetovažama nekoliko minuta dok se ona sredi. Oh, i u klubove. Rik sa Pegi. Nisam to očekivao. Saginje se prema njemu, poseže za njim, dodiruje ga.
Ali kasnije", kaže mu ona, ustajući. S druge strane , ne znamo da li će ostanak kao jedna grupa nešto promijeniti u budućnosti.""Dakle, u osnovi ste se svi složili?"pita Stacy, dobijajući hor klimanja glavom u odgovor."Peggy?""Ne znam. Stoga je 'Prava ljubav' neovlašteno, ponovno zamišljeno prepisivanje i nastavak JJ-ove priče, 'Threads: The Island'.

Prva odluka koju moraju donijeti je da li će putovati kao trio ili će ići kao pojedinci."Ako nemaš ništa protiv da napravim nekoliko zapažanja", kaže Jack, započinjući stvari, "primijetio sam nekoliko stvari tokom sedmice. Svako ko je pročitao JJ-ovu priču brzo će prepoznati likove, počevši od mog glavnog lika, Bredlija Vebera, ranije poznatog kao Kyle Watson u JJ-ovoj priči. Ona sjedi na njegovim stopalima, gnječi mu bedra, a on leži zatvorenih očiju jer ga nešto muči, kao da je zaboravio da mu je suđeno da negdje bude sjevernu ploču spojiti. Dobila je dobar golicanje iz toga i nagnula se unatrag, pitajući se šta će sljedeće reći dok ona uzima kratku pauzu."Opusti se. On je čvrsto drži na svojim grudima. Kako to misliš 'radi njenu stvar'?"kaže on glasno dok se Kelly udaljava. Ispostavilo se da je današnji dan najbolji dan kojeg se može sjetiti nakon jako dugo vremena.
Vas pet idete u Veliku jabuku, a nas troje u Tinseltown", potvrđuje Kelly."Još jedno pitanje. Tvoj otac nije baš volio Saru, baš kao i ti."Kelly se namršti, priđe i sjedne sa strane kreveta.„Ne još“, odmah kaže Bred, iako shvata da nema pojma zašto."Moram da razmislim šta želim da radim.""Šta to znači? Bolje da ne razmišljaš o ponovljenom nastupu!"On legne na krevet i posegne za ručnikom da ga pokrije, a zatim dohvati Kelly objema rukama, privlačeći je dolje k ​​sebi.

Gotovo je iznenađenje kada mu Kelly naredi da se presvuče za trening.

Najbolje ponude U kategoriji