Speed Dating Eth Uzh

Onda je došao dan kada me zamolio da izađem na spoj. Vrijeme je istjecalo i dok sam završavao sebe, začuo sam zvono na vratima.Čula sam tatin glas dok je otvarao ulazna vrata, i dok je zazivao moje ime, pogledala sam se zadnji put u ogledalo, duboko udahnula da smirim živce i sišla dole da vidim Chrisa kako stoji tamo i čeka me i pozdravlja mene sa velikim osmehom i neospornim sjajem u njegovim očima. Nisam ni znao da će naša slatka nevinost biti malo razbijena speed dating eth uzh. Zaista mi se svidjelo.Često smo ovdje previše umorni i napaljeni da bismo uhvatili pravo sjećanje na te neugodne prve susrete. Suknja ili pantalone?Pogledala sam hrpu odbačene odjeće na svom krevetu i odlučila se za široke casual pantalone za koje sam znala da moje mišićave noge izgledaju dobro. Sa svakim njegovim pokretom, njegovi prsti su se pomicali dalje u mene, gdje je pronašao moj klitoris. U zamračenom pozorištu, u treperavoj svjetlosti velikog platna, krajičkom oka stalno sam ga krišom gledao. Osjetila sam kako se njegove snažne ruke pomjeraju prema prednjem dijelu mog džempera, osjetila sam kako mi miluje moje velike grudi koje se dižu.

Christopher je bio mojih godina, a njegova sestra par godina mlađa. Njegova ruka i dalje hvatajući moju, hodali smo polako uz i niz moju ulicu više puta, ne skrećući na prilaz, već ćaskajući i držeći se za ruke. Kada se njegova ruka pomaknula ispod moje odjeće i dodirnula moju golu kožu, kao da je munja prošla kroz moju kičmu i dolje u moju sada mokru macu.

Kako je vrijeme prolazilo, Anne i ja smo postale dobre prijateljice, a ja sam uvijek želeo da posjetim njenu kuću jer sam tamo imao najbolju priliku da naletim na Chrisa. Nervozan, uzbuđen i pomalo uplašen, jedva sam čekao i jedva sam se suzdržavao. U mraku trema, okrenuo je svoje tijelo prema mom.

Najbolje ponude U kategoriji