Tradicionalna Katolička Pravila Za Upoznavanje

Claudia je vodila unutra, a Shannon joj je bila za petama. Bolje požuri, ne želiš da djed čeka."Sa tom poslednjom rečju, Klaudija ju je ostavila samu, a vrata apartmana su se tiho zatvorila za njom. Tako da da, u pravu si što ćeš mu biti lični asistent i brinuti se o njegovim potrebama, ali to će biti ono što on želi, kad god poželi."Klaudija je zastala dok su joj oči ponovo preletele preko oblina tela i lepog lica mlade devojke, tinjajuća senzualnost kao da je prirodno curila iz svake pore seksi mlade stvari."I vjeruj mi, dušo, tvoj djed će biti sretniji što si na ruci nego bilo koji od onih modela s kojima si vidio njegove slike.""Ti...
Znala je da je Claudia bila sekretarica njenog djeda više od deset godina, i znala je da je često govorio da ne bi bio uspješan kao što je bio bez stručne pomoći ove žene. Mlada djevojka je brzo krenula u korak dok su ušli u veliki auto, a šofer ga je pratio i spremao njene torbe u prtljažnik."Znači, trebao bi me voditi u kupovinu odjeće za posao?"upitala je Shannon Claudiju dok je Miles ubacio veliki auto u brzinu i udaljio se od kuće."O ne, draga.

Claudia je povela Shannon kroz raskošno predvorje, s glavom mlade djevojke na okretaju dok je uživala u luksuznoj veličini. Nakon što je bukvalno otpuhala mladića, vratila se u svoju sobu, prstima još jednom tražeći njenu pregrijanu macu. Gospodin Lockhart je sasvim jasno dao do znanja da će svaki od njegovih apartmana u hotelskim sobama u naredna dva mjeseca imati dvije odvojene spavaće sobe – jednu za njega i jednu za vas tradicionalna katolička pravila za upoznavanje. Njen orlovski nos bio je tanak i savršeno se slagao s ostalim crtama lica.Šenon je pustila pogled da vidi šta je žena nosila. Osjetila je nalet uzbuđenja kroz nju, oduševljena što će svake noći boraviti kod svog djeda. Nakon što je jučer posisala svog djeda u svom ormaru, završila je umalo trljajući svoju macu ostatak noći, prisjećajući se osjećaja ogromnog djedovog kurca u ustima i luksuznog okusa njegove vruće guste sperme dok joj je prskao krajnike ogromnim opterećenjem. ovaj... Tvoja radna odjeća je već sređena. Claudia, nisam baš ponio mnogo donjeg rublja. Nakon što su odabrali nekoliko ruževa, prešli su na dio šminke za oči, a Claudia je birala različite tonove, od nježno ružičastih i bronzanih do dimljenih sivih i suptilnih plavih."Trebat će vam veliki izbor ovih, ovisno o tome što vaš djed odabere za vas da nosite i na kakve ćete funkcije biti s njim.""Misliš...

Imala je smrznuto plavu kosu, koja je izgledala srednje dužine, ali sada je bila skupljena u labavo zavezanu punđu, a pernate vitice tanke kose spuštale su se prema dolje i senzualno lizale njen dugi kraljevski vrat. Kada stignemo u hotel, možete otići u svoju sobu i presvući se, a zatim doći do ambasadora Soba na drugom spratu. Već nas je uputio šta želi da obučete dating camark keramika.
To je bila nešto najljepše što je imala, a željela je ostaviti što bolji prvi utisak koliko je mogla. Mogla je osjetiti kako joj pička krema dok je razmišljala o tom ogromnom kitu koji je jučer unio pravo u njena mlada usta, pitajući se kada će imati svoju sljedeću priliku da usnama sklizne oko tog prekrasnog čudovišta.
Vaš deda voli da vidi lica svojih stažista što je više moguće kada radi sa njima."Kako je Shannon birala razne kopče i elastične trake, pitala se da li je njen djed više zainteresiran da drži kosu svog pripravnika podalje od usta dok mu sišu kurac. Sad me izvini, imam neke e-mailove na koje moram obratiti pažnju."Claudia se okrenula prema svom telefonu da obavi svoj posao dok je Shannon gledala kroz prozor limuzine, vrteći joj se u glavi. Tvoj djed će voljeti da budeš na raspolaganju."Stavila je ruku oko ramena mlade djevojke, okrećući je u drugom smjeru."Vrijeme je da posjetiš banju da se spremiš za svog djeda. Krevet je bio ogroman, s velikim podstavljenim uzglavljem, prekrasnom posteljinom u bogatim tonovima dragulja i skupocjenim noćnim ormarićima. Shannon je pretpostavila da je žena tamo imala obilan set C-šalja. Njene preplanule noge bile su gole i izgledale su glatke kao svila dok su blistale na suncu. Bila su tri predmeta umotana u mekanu obojenu maramicu i kutija za cipele vezana tankom crvenom trakom oko nje.

Prešli su do pulta sa šminkom, gde je Klaudija počela da pregleda ruževe."Hajde da probamo ovaj", rekla je, odabravši jednu u sjajnoj trešnja-crvenoj boji."Ovo je ono što vaš djed voli. "Shannon se nasmiješila u sebi, znajući da su nakon onoga što se dogodilo u njenoj spavaćoj sobi juče, riječi njenog djeda značile mnogo više nego što je njegovo osoblje shvatilo. Klaudija je bila prelepa, njena odeća, frizura i šminka umetničko delo.
stvarno tako misliš?"upitala je Shannon, šokirana i iznenađena onim što je Claudia upravo rekla."Da, draga, znam. To je u suštini njegova kancelarija daleko od kuće dok je on ovde."Nedugo kasnije, limuzina se zaustavila na zakrivljenom ulazu u luksuzni hotel.

Spa je bio luksuzan iznad svega što je ikada ranije vidjela, s mladim ženama koje su brinule o potrebama bogatih klijenata. Ušla je u kupatilo i upalila svjetlo. Mjesto je bilo nevjerovatno, sa ukusom uređeno skupim umjetničkim djelima i svježim šarenim cvijećem posvuda."Vau", promrmljala je Shannon ispod glasa dok je pratila ličnog asistenta svog djeda u apartman.„Trebalo bi da se navikneš na to“, odgovorila je Klaudija, uputivši Šenon topao osmeh."Ovako je svuda gdje tvoj djed ide. Nakon što je vidjela za šta je sposoban taj njegov ogromni kurac, nije mogla čekati.„U redu, draga, tvoja soba je upravo ovde“, rekla je Klaudija dok je otvarala par francuskih vrata koja su vodila u ogromnu spavaću sobu."Kao što sam rekao, tvoja odjeća je posložena za tebe na krevetu. Već se oprostila od roditelja, koji su ranije otišli na utakmicu golfa u njihov privatni klub."Pođi sa mnom, draga moja", rekla je Claudia, pokazujući Shannon da je prati."Miles će se pobrinuti za to."Shannon nije primijetila šofera koji je stajao iza Claudije sve dok se kipna žena nije okrenula i pokazala na prtljag mlade djevojke.Šofer je iskočio naprijed dok je Claudia hodala prema limuzini koja je čekala, ispruživši ruku da joj se Shannon pridruži.

Najbolje ponude U kategoriji