Usamljena

Znam da sam rekao da neću učiniti ništa slično, ali to je tada izgledalo kao dobra ideja.
U svakom slucaju malo smo pricali. Ponekad postanu prijatelji, a ne samo klijenti - a vi imate ličnu želju da pomognete svojim prijateljima.
Ipak, priznajem da sam zaista uživala u grubosti dok smo bili u tome usamljena. Očigledno, to je imalo malo ili nimalo veze sa samim Džefom. Planirao sam da nađem nešto što će ga uzbuditi i, vjerovatno, pokazati svoje sise, ali to bi bilo sve. Ti si terapeut pa možeš podnijeti taj dio ali mrzim izlaske na mreži. Zaista sam bila izgubljena u tome. rezultat toga, njegova reakcija je bila prirodna, upravo ono što se dogodilo prije mnogo godina. Imao je ruke svuda po meni i. To je iracionalno, ali ona je cijelo ovo putovanje isplanirala oko trudnoće."Tako mi je žao nje, njih, zapravo, jer čak i ako se njegova erektilna disfunkcija riješi, on bi ipak morao dobiti na lutriji da bi je oplodio. Znao sam to,naravno, ali nisam mislio da to primenim na ovaj slučaj.
To sigurno nije bila seksualna tehnika – dječak od 16 godina , mentalno, pipajući moje grudi i pičkajući pičku! Zaboga, po svoj logici, trebao sam biti bistre glave u svojoj ulozi terapeuta, nevoljko dopuštajući njegovo seksualno istraživanje kao sredstvo za postizanje cilja!"„Pa, ​​priznajem da ni ja to ne razumem, ali to je ono što jeste. Nešto nije u redu?""Da i ne.

Najbolje ponude U kategoriji