Najuspješnije Zabavljanje

tokom kampanje, vidio sam ih... Oprezno ga je posmatrala i krajičkom oka je videla da je Samara i Liara posmatraju. Rekao je da 'želi da bude bolji od svog oca' malo mi ga je žao", rekla je Samara."On je dobar vojnik i potreban im je čovjek poput njega, ali poštujem njegove želje."Samara je rekla."Jacob je prošao kroz dosta i uvijek je bio na lošem kraju dogovora, vrijeme je da postavi svoja pravila u životu", rekao je Shepard."Šta je s Talijem i Getima?"upitala je Shepard njen um odlutajući u Legion."Tali je još uvijek admiral i pomaže kvarijcima i getima da se slože, iako to zapravo i nije problem.
Tamo je stajala u haljini, komandir Jane Shepard iz Alijanse."Sheparde, ali..." EDI je počeo, ali nije bila u stanju da završi svoj um razmišljajući o svakoj mogućnosti i da su sve razbijene u komadiće. još jedan razlog da ovo završim što je prije moguće."rekao je Shepard."Imamo novog neprijatelja za borbu, ne znam protiv čega, ali oni su gori od navodno Reapersa."rekao je Shepard."Ne, ne mogu dovesti tebe i tvoje dijete u opasnost."rekao je Shepard."Zapovjedniče, ako su ove stvari gore od Reapersa, neće biti važno gdje smo, ipak smo u opasnosti."Joker je rekao."Jeff iznosi dobru poentu," EDI je rekao, "Osim toga dokle god si živ možemo pobjeđivati, uvijek si iznova činio nemoguće.

Bio sam.. najuspješnije zabavljanje. šta se dešava?"upita Joker."Oh?"Liara je rekla ko je skrenuo u kuhinju."Pa... Liara je takođe više volela da bude modifikovana;sada su i njene grudi bile čvrste i živahne i veće od glave za 2 inča.
Shepard je gledao kapetana Andersona kako se popne na skif;pogledala je da vidi i druge ljude koji se spašavaju. Trojica su sjela za sto koji je, iako je bio dobar da stane do 12 ljudi, sada samo troje.
različiti", rekao je Joker."I ja sam primijetio promjenu kod vas dvoje", rekao je EDI, a Liara i Samara su se nasmijale."Možete ući sada", rekla je Liara, a začuo se zvuk otvaranja vrata. EDI je trudna s Jokerovim djetetom."rekla je Liara."Kada ste spojili organsko i sintetičko zajedno, sintetika je razvila tkiva i koristeći novostečeno znanje su u stanju da imaju potpuno funkcionalne organe u svojim tijelima.

Još uvijek je imala neke mehaničke dijelove, uglavnom one koji su joj pokretali udove. Pogledala je EDI pažljivo je pregledavajući;zatim je pogledala EDI-jev izbočeni stomak."Mogu li?"upitao je Shepard, EDI je klimnuo, a Shepard je čučnuo i stavio ruku na trbuh.

Dječak se ukrcao na čamac i on se lansirao, ali ga je Reaper brzo oborio. Njih dvoje su se naklonili i Joker i EDI su vidjeli da su im grudi nešto veće od onih koje su zadnji put vidjeli."Drago mi je vidjeti vas dvoje", rekla je Liara podižući se."Da, ne šalim se, pa kako visi?"upita Joker."Vrlo dobro", rekla je Samara i pogledala EDI, "Kako si?"Ona je pitala."Osim neke male nelagode, dobro sam", EDI je malo izgubila svoj mehanički glas za prirodniji, ali bilo je znakova mehaničkog eha."Pa zašto nas zvati?"upitao je EDI."Htjeli smo vidjeti vas dvoje, hoćete li doći na jelo?"upitala je Samara."Naravno zašto nismo uvijek željeli vidjeti šta lokalno stanovništvo jedu kada ne uživaju u svjetlosnim predstavama."Joker je rekao, EDI je uzdahnuo i lagano udario Jokera po glavi."Dobro, dobro", rekao je Joker i njih dvoje su pratili Liaru i Samaru u lebdeći automobil.

"Pomalo su zauzeti isporukom", rekla je Liara."Pa onda će nam trebati više javnog pogleda, a nikakva 'ali' ne mogu baš ovako da idu okolo", rekla je Shepard smiješeći se."Oooh u redu", rekla je Liara, uz to su troje završili suđe i otišli da imaju "prikladniji" izgled tijela. Gledala je da li se ta 'nova prijetnja' pojavila i kako.
Shepard i Samara su prali suđe dok je Liara kontaktirala Jokera i EDI-ja. Joker i EDI su ušli za Liarom i Samarom. Joker je spustio brod na sletnu rampu, isključio je funkcije i pogledao EDI-ja koji je bio na sjedištu kopilota. Trepnula je kada je osetila kako tečnost u njoj uzburkava život.

EDI je imala kožno tkivo ispod svog metalnog tijela i nakon nekog vremena je metal uklonjen kako bi koža mogla rasti. iskreno, trebao bih da te proklinjem, ali ostat ću pri tome da te dobro vidim."Joker je rekao."Isto ovdje, Joker", rekla je Shepard smiješeći se, a zatim je pogledala u EDI, "Hej EDI", rekla je."Zdravo komandante", EDI je mogao samo da odgovori, Shepard je potapšao Jokera po ramenu, a Joker je stao po strani kako bi Shepard mogao da se približi EDI-ju.
Joker se pomaknuo, odšepao je naprijed, zaustavio se ispred Sheparda i pružio mu ruku. Jacobom?"upitao je Shepard prisjećajući se bivšeg dobrodušnog i poštenog operativca."Jacob je otac koji čeka i povukao se sa dužnosti od njega su više puta tražili da se pridruži Alijansi, ali je to odbijao. Tužno ga je pogledala on joj se nasmiješio. Shepard je preferirala familijarnost i otišla je na narezanu govedinu i svojom viljuškom naslagala 3 komada.

Do sada je naišla na razočaranje. on komanduje četom Aralakh i obučava nove regrute i glavni je čuvar ženki. Zatim je okrenula glavu i vidjela da tamo stoji Liara."Koliko dugo?"upitala je Samara."Pretpostavljam na dijelu ramena?"rekla je Liara tužno se smiješeći, krenula je naprijed i pritisnula svoje tijelo uz njih dvoje.„I mi to možemo da preuzmemo na svoja ramena“, rekla je Liara, „Ako nam dozvolite“, rekla je Liara ljubeći Šepardov obraz."Biće teško, ali pokušaću", rekao je Shepard, "Joker i EDI?"Ona je pitala."Nije baš teško privući njihovu pažnju, oni će biti ovdje za 4 sata", rekla je Liara. ali, to je Wrex ok, Grunt!"Shepard je rekao mladi, ali moćni krogan."Grunt je...

Najbolje ponude U kategoriji