Koliko često Trebam Slati Poruke Momku Sa Kojim Izlazim

Bianca je bila tako umorna od toga da nikada ne izlazi i nema prijatelja. Nadala se da će provesti još neko vrijeme zajedno. Zvuk njenog glasa natjerao ga je da se zapita kako bi taj glas zvučao dok ju je tjerao da svrši."Nedostaješ mi dušo, tako mi ide.

Zaintrigiran sam da vidim šta će biti sledeće za ovo dvoje. Bianca je osjetila vlagu između svojih bedara dok je Tony grleno zastenjao i prekinuo neki eksplicitni poljubac."Hajde da uzmemo kokice i piće prije nego što propustimo film."rekao je Anthony uz otežano disanje.

Kada je Tony rekao da želi da je okusi svuda, mislio je ono što je rekao. Mogao je reći da će se poziranjem za njega Bianca više otvoriti i biti malo slobodnija koliko često trebam slati poruke momku sa kojim izlazim. Bianca jednostavno nije znala koliko ga je omotala oko malog prsta."To je tako slatko, i vidimo se sutra u osam.""U redu, doći ću po tebe u osam, misli na mene večeras."rekao je Anthony prije nego što je spustio slušalicu. Bianca je bila mnogo sigurnija nego što je sebi pripisivala priznanje. Iako joj je glava govorila da ima kvake;njeno srce je znalo da ne postoji. Dok je molila, Tony je klizio palcem preko njenog klitorisa dok je sisao njene čokoladne bradavice."To je prava beba sperma za mene. Dok je Tony polako klizio rukom između njenih bedara i povezivao se sa svojim medom zalizanim seksom, sve što je Bianca mogla je da se preda i preklinje ga da joj pruži prvi pravi orgazam.

Dok je hodala prema vratima, prije nego što su uspjeli izazvati javno poniženje, odlučila je da nikada neće vjerovati drugom muškarcu, pogotovo onom koji je dobro izgledao. I to je upravo ono što je Bianca uradila;beg.

Tony se nije mogao zasititi ove žene;njegova žena."Mmm, dušo, tako dobrog okusa. Kada ju je prvi put sreo znao je da će postati prelepa osoba samo zbog svog lica. I bilo je tako dobro, zašto bi zaustavila nešto što bi se i dalje osjećalo tako dobro."Učinit ću da se osjećaš tako dobro da ćeš moliti za još."rekao je Tony sa svojim zlobnim smiješkom i grešnim smijehom. Nije mogla ni reći da je iznenađena što se to dogodilo. Znao je da je blizu;mogao je osjetiti da drhti, pa joj stalno trlja i šapuće prljave stvari na uho.
Bianca je tada ispustila dah za koji nije znala da ga zadržava. Samo tako nastavite! koledž treneri se zabavljaju sa igračima. Drhtala je dok je Anthony klizio rukama uz njena bedra.Želela je da zna šta će sledeće uraditi, ali je osetila potrebu da ga zaustavi. Bianca je pokušala da se povuče, ali Anthony je uvukao jezik u njena usta i čvršće stegao ruke oko njenog struka. Bianca je morala da se bori sama sa sobom samo da bi došla u njegovu kuću, pa je znao da se ona mora još više boriti da ima muškarca u svom životu. Bjankina glava se otkotrljala sa jedne na drugu stranu, bila je toliko obuzeta užitkom koje joj je Tony pružao da nije znala sve dok nije osetila kako joj krema curi niz bedra da joj je skinuo gaćice. Bianca nikada nije dala da joj neko liže i siše grudi, a manje da je dodiruje između njenih bedara."Čekaj dušo, ne znam da li da radimo ovo ovde, šta ako nas neko vidi?"Bianca je pomalo panično rekla."Bianca, molim te samo malo. Prošlo je sat vremena nakon filma i niko od njih nije razmišljao o filmu. Nastavi sa odličnim radom i molim te ne ostavljaj nas da visimo tako dugo sljedeći put!! :DI sviđa mi se činjenica da su Tony i Bianca toliko različiti po ličnosti, ali funkcionira, jedva čekam da vidim sljedeća poglavlja, molim vas nemojte nas tjerati da čekamo dugo jer uživam u ovoj priči. Imala je dečka po prvi put u životu. Nikada prije nije osjetila ovo, toplinu koja joj struji tijelom, a krema joj struji između nogu. Do sada su stvari išle dobro.

Najbolje ponude U kategoriji