Dating Triplex Staklo

Dozvoljeno mi je da jebem listu i ne možeš se naljutiti.
Gledajući sada unatrag, ta me je pokvarena ideja toliko obuzela da je Carlinoj želji da me rogonji postalo nemoguće odoljeti. Pisalo je: "Oh, to je tako dobar osjećaj, moja nestašna ženo, TAKO dobro, što si od mene napravio rogonju koja se ukrštala je bila najbolja stvar koju si mogao učiniti za naš brak. Iako to tada nisam bio baš shvaćao, moja nestašna zgodna žena mi je upravo zadala nokaut udarac. IMAM POTREBE DA ZNATE... Do sada sam očajnički tražio olakšanje.

Da bi intenzivirala iskustvo za nas oboje, kliknula je na drugu sliku na svom laptopu. Natpis je glasio: SISY CUCKOLD JE VODILA NA USTA I ZNAO JE DA ĆE PROGUTATI SVAKU POSLJEDNU KAP.Čitanje tih riječi natjeralo me da bijesno ližem i sišem crni dildo koji mi je moja zgodna žena upravo stavila u usta. Zaista znam."Ispalio sam, sada potpuno izjeden željom sekice za olakšanjem u bilo kom obliku.. Carla je, naravno, bila oduševljena mojim odgovorom. O čemu si, jebote, sanjao to?!"To je bio samo san?Sranje!Nisam znala da li da osetim olakšanje ili razočaranje."Vau mužiću, izgledaš stvarno, stvarno krivo", rekla je Carla."Prospite pasulj."„Nisam siguran da to želim“, odgovorio sam prilično slabašno."Ako mi kažete... Moja žena je bila totalna kurva, a ja sam bio u našoj spavaćoj sobi u njenim prljavim gaćicama i gledao je kako besmisleno jebe drugog tipa i volio sam svaki minut toga!Kada je Carla počela da udara svojom macom u više navrata o Jamesov kurac, znao sam da je dostigla tačku bez povratka. bjelkinje koje probaju crno nikad se ne žele vratiti!"Od Dana zaljubljenih Carla je postajala sve nečuvenija u spavaćoj sobi tražeći od mene da izmislim priče o mladim momcima s velikim kurčevima koji su je jebali preda mnom dok sam joj sisao sise.

MOJE NAPALJENO PONAŠANJE IZGLEDAĆE MNOGO BOLJE NA VELIKOM EKRANU!XX Tako sam uključio svoj laptop i sa nervoznim iščekivanjem čekao Carlin poziv dating triplex staklo. Od sada bi mogla da jebe onoliko momaka koliko je htjela, a ja bih bio njen peder koji se prebacuje.
Naslov je podvukao kako se sada osjećam: JEDNOM KADA KUŠATE spermu, NEMA VRAKA. Još uvijek potpuno izgubljena u trenutku, voljno sam otvorila noge dok je Carla klizila svoje svilenkaste crne čipkane gaćice uz moja bedra sve dok mi se ukusno nisu ugnijezdile na jaja i kurac.

Gradjen je kao viking i isto tako izgleda.

Najbolje ponude U kategoriji