Guelph Hookup Stranice

Znao sam da je Rachel u poziciji jer sam čuo i osjetio da Kim dahne s mojim kitom u ustima.
Dok se Kim migoljila oko mojih prstiju u njoj, bukvalno grcajući moju ruku, uzeo sam njenu najbližu ušnu resicu optočenu dijamantima u svoja usta. Noge su nam bile ispod ćebadi, i dok se avion udaljavao od kapije, otkopčao sam lijevu stranu Kimine haljine, a ona je prebacila svoju lijevu nogu preko moje desne. Kimina usta su se ohladila dok joj je krv jurila u njenu macu, a ova promjenljiva temperatura izazvala je grčenje mog penis i otpustio posljednji metak sperme. Pitala je: "Kako mogu pomoći?"Rachel je pomogla tako što je skliznula na pod ispod ćebeta i pričvrstila svoj seksi jezik i zube za Kimin klitoris. Kao i obično, samo pomisao na seks, u bilo kom obliku, naterala je mog ljubavnika da poteče.
Moji prsti su kotrljali Kimove hrabre bradavice, snažno ih štipajući da pojačam njene nadolazeće senzacije. Ona duboko grli pri svom prvom guranju prema dolje i voli da joj jebeno lijepo lice dok joj držim glavu s leđa. Ono što joj nisam rekao je da, iako je moj kurac bio jedini koji bi imala u svojoj pički, drugi će biti uključeni u naše milje visoke ludosti cijelu noć, a ona je, u stvarnosti, bila seksualna robinja rođena u zraku. Mora da je bila prilično stroga prema maminim bradavicama, ili je pocijepala desetke bradavica za hranjenje, jer liže, siše i igra se s mojim kitom kao da je dragi kornet sladoleda.

Pažljivo i detaljno smo planirali našu vezu u vazduhu. Neko vrijeme sam zastao kako bih zadirkivao svoju seksi ljubavnicu, govoreći joj da ne očekuje puno spavanja na ovom letu. ništa kao "grud snijega" od vrućeg ljubavnika. Kim je nosila dugu laganu pamučnu haljinu od teksasa koju je skrojila sa prorezima na patent zatvarač na bokovima.
Sada je avion bio u poziciji da poleti i dok je jurio niz pistu, pomaknuo sam joj stražnji dio hvataljke s puta i kliznuo prstima pored njenog dupeta u njenu mokru mačku s leđa. Povukli smo naslone za ruke između sedišta Guelph hookup stranice. Sada smo imali jedno široko sjedište. Odnosno, imali smo planove da je masturbiram tokom poletanja. Dok su se posada i drugi putnici pripremali za polijetanje, Kim i ja smo se spremali za izlazak. Imati taj miris na ženi tako lijepoj kao što je Rachel poslao je munju u moj penis, podižući ga do punog jarbola. Svjetla su bila prigušena za polijetanje i ljubili smo se dugo, duboko, duševno dok se avion kotrljao na pistu.
Najlakše je pronaći što sam doživio, a reagira na grubo trljanje i pritisak. I sa svakim orgazmom, njene noge su se gurale o pod i snažno stiskale moju ruku. Kimina g-tačka je klasična.

Kada je avion počeo da se spušta sedam milja iznad Atlantika, Kim se privila uz mene, otkopčala mi pantalone i gurnula glavu pod ćebad. U odsjaju mekih svjetala, mogao sam vidjeti da su, kao što je naš način, Kimove oči bile otvorene dok smo se voljeli. Niko ne puši kurac kao Kim. Baš kao što je moja ljubavnica izgubila sebe u zadovoljavanju mene, slatka tamnokosa odvjetnica u srednjim dvadesetim skliznula je na naše mjesto pored prolaza i pokrila se našim ćebetom."Rachel" mi je prišla u salonu za odlazak i pitala me da li putujem sam. Moja ljubavnica Kim i ja smo glumili službeno putovanje od naših supružnika i bili smo na putu, 6500 milja daleko, od očiju gledanja. Rachel je mirisala na Kiminu macu, miris koji mi svaki put otežava.

Po Kiminom pogledu mogao sam zaključiti da je bila blizu svršavanja kao i ja, a njen pogled me je oduševio. Rachel je znala kakav učinak ima na mene i nije imala namjeru da se opere. Bio sam na pragu svršavanja kada sam provirio ispod ćebeta i vidio lica dvije nevjerovatno prekrasne žene u punom oralnom seksu. Dok sam jeo razmišljao sam kako da poševim samo jednog, a da zadovoljim drugog.. Kim je izašla iz svog skrovišta pomalo raščupana, ali seksi kao da je vraški. Rekao sam Rachel za Kim i šta planiramo. Kim je ubrzala dok ju je Rachel pojela, a ja sam mogao osjetiti stenjanje i stenjanje oko svog kura privlačni naslovi profila za upoznavanje na mreži.

Najbolje ponude U kategoriji