Besten Casual Dating Seiten

Kako se njihova sperma usporavala, isisao sam preostalu spermu iz njihovih penisa.

Maggie me je naučila mnogo toga kada ona i ja zajedno vodimo ženski seks. Vrijeme je proletjelo i prošlo je samo godinu dana otkako sam se doselio.Čak sam našla i nudističko odmaralište nedaleko od toga kojem sam se pridružila i povremeno posjećivala besten casual dating seiten. Tada sam znao da će vikend biti sjajan. Momci su bili jaki i znali smo šta žele. Moj posao je bolji nego što sam mislio da će biti i stekao sam nekoliko prijatelja na poslu. Dok se svlačio, mogao sam reći da ima oko 6', 185 godina, plavu kosu, plave oči i mora da je bio u ranim 30-im. Bob je rekao da mu to zvuči ok, sve dok me može pojebati jedan na jedan, ako je to u redu s Jo. Bila je sva uzbuđena kada je pitala kako stvari idu. Ustali smo dok su nas muškarci posmatrali.

Osvježili smo se i imali dobru hranu i još vina. Stigao sam i popili smo našu uobičajenu šoljicu kafe, a ona je rekla: "Jo, Tom i ja smo shvatili da je prošlo godinu dana otkako si se doselio ovde i da smo hteli da ti kupimo nešto, ali nismo znali šta. Pokušao sam im sisati obje kite u isto vrijeme, ali nisu stali u moja usta, pa sam se prebacivao naprijed-natrag. Tada joj je Tom rekao da i ona ide glatko. Ako želite više, javite mi koliko ste uživali u priči. Počeo sam da vrištim, "Jebi me...jebi me...svrši u mene...napuni mi pičku...dasss, diplomiću."Upravo tada sam osjetio kako mi se vruća sperma struji u pičku dok mi se tijelo treslo od orgazma.Čim je jedan momak završio, drugi je brzo napunio moju pičku svojim kitom i jebao me dok nije upucao svoj teret u mene. Uskoro, Bob je imao svoj kurac u mom dupetu, a Tom je imao svoj kurac u mojoj pički. Ostali smo goli jer se činilo da je to prava stvar.
Tom je primijetio i rekao: "Jo, šta se dogodilo s tvojom crvenom mačkom?"Nasmiješila sam se i rekla mu da želim probati nešto drugačije pa sam ga glatko obrijala i pitala ga da li mu se sviđa. Prošlo je nešto više od dva mjeseca i moja kuća je baš onakva kakvu sam želio. Dok smo razgovarali i razmjenjivali ideje, Tom je rekao da ima ideju koja bi mogla biti odgovor. Ustali smo i odveo sam ih do bazena. Svi smo ćaskali i jednostavno smo proveli vrijeme.
Nije prošlo dugo prije nego što su im kukovi postali tvrdi i započeli su stenjanje. On ga sada preuzima i mi ćemo vam ga donijeti čim se vrati. Bob je sisao jednu bradavicu dok je Tom sisao moju drugu. Cijenim to. Kada sam se ujutru probudila, shvatila sam koliko mi nedostaje da dva momka imaju seks sa mnom i poželela sam da to radim iznova i iznova. Mislio sam da mi je ovo nešto što mi je zaista nedostajalo i što mi je potrebno.

Najbolje ponude U kategoriji