Besplatni Sajtovi Za Upoznavanje U Edmonton Alberta

Plavokosa Kanađanka je tada čula nešto od čega joj se načule uši. Takođe, pošto oni pišu stvari na britanski način, i ja ću to uraditi :P Laura je pala na velikom krevetu skupog hotela u Sidneju. Laurin raspored snimanja odveo ju je iz Atlante, nazad u njen dom u Kanadu, preko granice do Kalifornije na Comic-Con, a sada je preletjela nekoliko vremenskih zona kako bi stigla do Australije.

Zaista je bilo slatko koliko je bio nervozan oko nje."Pa, hajde da to ispravimo!"Zasjala je radosno i naškrabala svoj potpis na unutrašnjem rukavu kutije. Ponovo se uhvativši za svoje grudi, Laura joj je stisnula lijevu sisu dok se pomaknula da uvuče bočicu u sebe.

Okrenuvši veliki bijeli brojčanik u kabini, skočila je s puta iznenadnom hladnom mlazu vode i čekala da se zagrije. Ispustila je dug, seksi sparan jecaj dok su prva dva inča klizila unutar njene uske pičke.
Napomena autora: Samo kratko obaveštenje, priča je bazirana u Sidneju, Australija, u vreme Armagedon Expo 2011. Zaista, samo bi se onesvijestila i sažaljevala se. Smješkajući se od uha do uha, mahnula je gomili prije nego što je sjela za veliki stol besplatni sajtovi za upoznavanje u edmonton alberta. Bila je na ivici svemoćnog orgazma i samo joj je trebao taj dodatni udarac da eksplodira.Štipajući bradavice, povikala je od zadovoljstva i prišla bočici tuša.

Masturbacija ju je uvijek češala, ali je nikada nije ispunila relativna metoda datiranja koja se koristi za datiranje opsidijana se zove. Muškarac je sada nešto gledao ili je nastavio da gleda, a ona je prepoznala svoj glas!Bila je to scena za koju je trebala da bude u bikiniju, nasmiješila se kada je pomislila na muškarca koji joj masturbira. Prva dva do tri inča mahnito su klizila i izlazila iz njene pičke i trljala se o njen klitoris dok joj je slobodna ruka stiskala dojku.
Sjedeći na krevetu, Laura je dopuzala do uzglavlja kreveta i prislonila uho na zid. Ali, neki zdrav razum ju je zgrabio i ona je pustila. Na njeno veliko iznenađenje, Ethan je ranije tog dana, iz kongresnog centra, dobio kutiju Smallvillea s potpisom nje i ostatka glumačke ekipe. Večeras nije imala šta da radi, plan joj je bio da se nađe sa svojim agentom kada se oboje spreme i izađu da probaju lokalnu kuhinju. Držao je DVD boxset iz pete sezone Smallvillea na kojem su već bili brojni škrabani. NESTVARNO!Ne čitati od strane bilo koga ispod 18/21 godine yadda yadda yadda!Volio bih čuti neke povratne informacije kao i obično. Ruke su joj pale s grudi i dok je prolazila pored njega, ruka joj se olabavila i skoro je okrznula. Tada je Laura to prvi put čula. Njegov vrisak iznenađenja natjerao je Lauru da se zakikota, njene meke usne bile su nekoliko centimetara udaljene od njegovog uha."Hoćeš li još?"Uz to, Laura je stavila svoj blagi osmijeh na Ethanov obraz i nježno ga poljubila u kožu.
Laura je često bila na putu zbog svog rasporeda snimanja i trenutne turneje po konvencijama. Konvencija je trajala cijelu noć, od devet ujutro u subotu do ponoći u nedjelju. Nosio je i sportsku odjeću na otvorenom, kao da je igrao tenis ili nešto slično. Kao magijom, Laurine bradavice su počele da se stvrdnjavaju i guraju uz tkaninu njene cvetne letnje haljine. Teško stenjući, Laura je ustala i otišla do kupaonice.

Najbolje ponude U kategoriji