Momak Online Dating Profil

Crne čarape nestale su u čizmicama na pertlanje, a mirisala je na egzotične začine i mošus momak online dating profil. Vidjet ćemo hoćemo li ostvariti neke od ovih snova."Njegov tamni osmijeh se nastavio, promatrajući njene oči. Polako je otkopčao kaiš, pantalone su mu skliznule do koljena, mač na posebnom pojasu koji ga drži u visini. Chandrin korzet je bio u skladu sa bojama haljine, ali obrnuto - crni sa crvenim čipkastim ukrasima. Ti mirisi nad njenom požudom, sada u punom cvatu, jaki i tamni. Disciplina je veoma važna u održavanju kućnih ljubimaca. Glas mu je bio blag.

Njegova ruka u njenoj kosi pomogla je nekima. Pažljivo ih je otkopčavao jedan po par, sa delikatesnošću koja je iznenadila Chandru. Usta su joj topla, gostoljubiva. Chandra je bila vezana krvlju za svog vampirskog domitora. Chandra je nosila haljinu od svjetlucave crvene svile u stilu 18. Od tada je sanjala o tome i šta bi to moglo učiniti u njoj. Azreal je lizao na njeno uho dok je nastavio da sluša, gurajući joj donji deo stomaka zadnjicom svog rezača. Glava joj je bila skroz u grlu, uzela ga je cijelom dužinom u sebe. Azreal se često hranila od Chandre zajedno sa svojom gospodaricom, okusila njenu krv, sisala je iz njenih grudi i pila iz njenih bedara. Azreal je klimnuo glavom u znak odobravanja, razigrano je udario po leđima svojim ravnim koricama mača."Jako lijepo."Chandra je malo skočila. Vrtila je dupetom o njega."Želi te moja pička, usta su mi gladna, moja krv je vruća za tebe. Izvila je vilicu da prati njegov dodir, uprkos sebi."Bol?"Iz grla mu je došao tihi smijeh."Bol."Nježno joj je prešao noktom preko stražnjeg dijela uha."Ako dozvolim sebi da izmaknem kontroli... Chandra je naslonila čelo na krevet, pritisnuta na hladnu crnu svilu. Pokušala je da sakrije koliko je uzbuđena, ali njen miris je bez sumnje odaje Azrelovim moćnim čulima. prede.

Azreal se nasmiješio i ponudio joj ruku. Bilo je dvostruko teže između tvrdog korzeta i njenih užadi. Sećajući se svog mesta, promenila je oblik adrese."Gospodine, da li je ovo kazna?""Samo da budem svoj, donata. Svaki put kada bi ga pogledala morala je da se podseti da ga ne može imati. Ponovo je progovorio: "I ja bih uživao da čujem šta želiš od mene." Pustila je da njena požudna priroda sada preuzme, osjećajući da je to potrebno." Sve to?Ima dosta toga." Sada se nasmiješio još jednom vrstom osmijeha, naznakom oštrih očnjaka koji je bio očigledan u najkraćem trenutku prije nego što je prišao bliže, njegovo tijelo jedva da je bilo pritisnuto uz njeno, a usne jedva dodiruju njeno uho. Gurnuvši joj noge dalje razmaknutim svojim koljenima, njegova ruka je kliznula između njenih nogu da pogladi njen vlažni seks, dajući osjećaj za teritoriju koja će uskoro biti osvojena.
Snaga Azrelovih riječi čini da joj cijelo tijelo zadrhti od sredine prema van. "Možda", bio je njegov odgovor na njeno pitanje. Konačno se smjestila na koljena, s jednom nogom s čizmom na bilo kojoj veličini jarbola, još uvijek prilično uspravna. "Tvoje veze su prilično sigurne, mala." Pogledao ju je odozgo do dole, tiho prede u u dnu njegovog grla. Chandra se odgurnula uz Azrealove bokove, a njena smrtna glad bila je očigledna u njenom mirisu, koji bi za Azreal do sada bio neodoljiv. da, gospodine.

Veliki krevet bio je opremljen crnim svilenim čaršavima. Okrenula mu je leđa, a haljina je skupljena nizom kukica i očiju. Ona je nastavila tiho govoriti, ali požuda u njenom glasu raste. Ja sam tvoja posuda, koristi me kako hoćeš."Azreal se nasmijao."Ti dobro znaš pravila igre, mali."Držao ju je prikovanu za krevet, koristeći slobodnu ruku da otkopča kaiš."Znam za požudu. Trebamo li smisliti riječ koju bih trebao reći?"Azrealov osmeh je postao tamniji, zubi su bili očigledni dok je razigranim prstom prelazio duž linije njene vilice."Ne. "Jao!" Lice joj je potamnilo, uznemireno. Pritisak se povećao i čuo se povremeni zvuk sisanja.

Najbolje ponude U kategoriji