Pesme O Zabavljanju Sa Starijim Muškarcem

AJ se nagnuo i nestrpljivo poljubio Casey dok je podizala Caseyinu košulju i držala svoje grudi kroz Caseyin debeli grudnjak. Nije bilo vođenja ljubavi, nije bilo potrebe za romantičnim dodirom;samo rafal i oslobađanje seksualne napetosti između dvoje ljudi što se dogodilo jer je moglo. Kejsi je otkinula AJ-jevu košulju i bacila je u stranu, nije promašila dok se odvojila od AJ-jevih usana i počela da joj ljubi grudi.polako spuštajući crne naramenice AJ-jevog grudnjaka niz njena ramena.
Rekla mu je da ispruži noge ispred sebe i opkolila mu koljena. AJ se nagnula naprijed i legla na Davisova prsa, posegnula je iza sebe kako bi osjetila Kejsijevo toplo tijelo kako se još uvijek oporavlja na podu. Kejsi je primetila da se njen ulazak progurao kroz gužvu prema AJ. Polizala je vrh prije nego što ga je brzo i snažno progutala. AJ ju je duboko poljubio u vrat, tiho joj dajući do znanja da je vrijeme da se udalji od gomile i zabavi se. AJ se nasmiješila u sebi misleći da Casey ne posjeduje ništa osim push-up grudnjaka. Nagnula se da lagano poljubi Kejsijeve spremne usne i stavila ruku u svoju crvenu kosu. Njena kestenjasta kosa hvatala joj je ključnu kost i mahala oko njenog lica.

AJ nikada nije bila od onih koji su previše pokazivali, bila je niska, ali je imala figuru pješčanog sata koju nije bilo lako sakriti. Davis je pao na koljena, kada je AJ posegnula da ga poljubi, pritišćući svoja prsa o njegova. Zaustavio se i naletio na svoje riječi, ali se možda neće odmaknuti od vrata. Tiho je lizala AJ-jevu čekajuću macu prije nego što je umetnula dva prsta i jebala AJ-a. Nakon nekoliko minuta, njih troje su se nasmiješili dok su se ponovo obukli.

Casey je uzeo još jedno pivo i krenuli su u stražnju sobu. AJ je podijelila pogled s Kejsi, a AJ ju je ugrizla za usnu dok je skrenula pogled. Kejsi je maca masirala Davisov kurac, a njen klitoris je udario o njegova jaja.

Negdje, nedaleko, gorjela su drva i miris je bio opojan. Ako je dobro poznajem, poznati su ti ukradeni pogledi, a preko sobe je tajni dogovor da jedno drugome priznamo - da znamo šta želimo.
Blijedoplava košulja s V-izrezom koju je nosila, grlila joj je struk i vijorila se punim grudima, iako je skrivala sve osim malenog vrha gole kože. Bio je to ovakav sastanak da smo podijelili nekoliko sati nekonstituisanog seksa. Nakon nekoliko zajedničkih poteza, Kejsi je ugasio cigaretu na zemlju. Ona kojoj ste šunjali poglede i nadali se znaku interesovanja od nje.Šta te privlači kod nje?Za mene, nije u pitanju njen dekolte, niti njeni bokovi.
Bezumno ga je gladio dok su žene odlučivale šta će biti sledeći korak pesme o zabavljanju sa starijim muškarcem. Nasmiješila se kada je osjetila svoju glatku, golu kožu ispod gaćica. Kako se poljubac produbljivao, AJ je jezikom otvorila Kejsina usta i privila je bliže. AJ, nakon što je ispucala viski, došla je iza Kejsi i previla joj ruke preko ramena i dozvolila da joj ruke skliznu ispod kragne Kejsine košulje i na njene gole grudi. AJ je spustio pogled na Casey i podijelio osmijeh. Njeno disanje je omekšalo dok je gledala kako se Kejsi grli u Davisa i poskakuje na njegovu kitu. Kejsi je bila mršava, ali je imala guzicu i grudi da je izbalansira. Kejsi je posegnula iza nje i pogladila Davisa kroz pantalone;okrenula se prema njemu i povukla mu muhu dok mu je jezikom razdvojila usta.
Odjednom se AJ nagnula unazad, gurajući se prema Kejsi dok je njeno telo eksplodiralo u orgazam. Ovo je bila noć u kojoj je AJ žudio za bijegom iz svakodnevice, razderao joj je iznutra i zavrnuo je u čvorove. AJ je povukao Kejsi u sobu, vazduh je bio težak i topao sa gustim mirisom dima iz zajedničkog creva ranije.
Toliko se fokusirala na školu i posao da je sve što joj je trebalo bilo oslobađanje koje nije dolazilo iz njene ruke Call of Duty provodadžisanje bazirano na veštinama reddit. Caseyine bradavice su napukle i ona je uzdahnula.

Najbolje ponude U kategoriji