Bongo Online Dating

Tomas je rukom prešao preko naučenog, vitkog stomaka pre nego što je osetio tragove useva na Belovim sisama. Dogovorila je program pirsinga i obilježavanja tokom dvije godine kako bi označila faze svog šegrtovanja kako bi postala savršena žena. Radovaću se tome. Trebaju joj dva udarca žetve na trbuhu. Ustani, draga moja."Thomas je potapšao Bela po guzici i krenuo u salon.
Ova priča je nastavak u serijalu Neposlušnost, Razvoj, Gosti i Obuka nove žene, ali je moguće pročitati i samu ako ne želite prvo da ih pročitate. Su je otvorila vrata visokom, vitkom džentlmenu sa srebrnom kosom i onim brkovima koji su ukazivali na prefinjenost i eleganciju nekadašnjeg doba. Punio joj je usta i pipao joj grlo energijom koja joj je ovlažila međunožje."Divan topla usta Thomas. Ovo bi mogao biti njen djed, pomislio je Bel dok je počela sisati i lizati kurac koji se ukrutio. Bel je dahtao.
Margaret je sisao Williama, a Bel je sisao Thomasa."Dakle, Tomas bongo online dating. Bit će mi drago pomoći Arabeli na neki način.""Bravo, moj kurac već stoji."rekao je William."Zapravo sam sada prilično sit."rekao je Thomas."Mislim da bi bila dobra ideja izaći sat vremena za rekreaciju prije nego što završimo s obrokom.
Možete li dati nekoliko savjeta o tehnici, zar ne Margaret?Arabella je pocrvenjela i spustila pogled na sto."Naravno, gospodaru. "Sada Bel. Čvrsto je udario u obje Margaretine sise i ona se lecnula.
Ja ću uzeti njena usta i menjaćemo se svakih nekoliko minuta dok ne budemo spremni da svršimo u nju. Još uvijek je u tinejdžerskim godinama?""Divno dating daily devotional. To je vaše pravo i moje zadovoljstvo."William je čvrsto uhvatio Belu kosu i zabio joj se duboko u grlo."I kakvo zadovoljstvo.

Najbolje ponude U kategoriji