Najbolje Astrološke Stranice Za Upoznavanje

On i Vince, zajedno s braćom Caposi, postavili su svoju opremu za nadzor na kopnu.

„Spustite oružje i ruke u zrak!“ „Ne pucajte!Ne pucajte!", povikala su obojica dižući ruke visoko u zrak.. To je sve što zaista želim."Brittany je odgovorila, skidajući posljednju odjeću. To možda i nije loša ideja."Brittany je odgovorila."To će izmamiti osmijeh na njegovu ružnu osobu koja se ljubi."Nijedan od rezervoara za gorivo nije pogođen metkom, ali je jedno od creva za gorivo delimično prekinuto. Avion se nazirao iz sumračnog neba, a stajni trap udario je o cestu direktno ispred njih. "Pružiću ti ruku da se mogu upoznati s tim." Tokom večere, Todd je primio grof.bezbroj komplimenata o njegovom kuharskom umijeću sve dok mu lice nije pocrvenjelo od cvekle.
"Taj jebeni Rob ne može da skrene pogled s nje!" "Pa, šta očekuješ?" upitala je Brittany. "Ne spavam ni sa jednim od njih .” „Zašto?Šta je bilo?" upitala je Kimmie, iznenađena. Dok je skidala odjeću, Rob je ušao najbolje astrološke stranice za upoznavanje. Svi ne pucajte.""Imam avion!"viknula je Kimmie preko radija."Udaljeno je od obale oko pet milja.""Pa, ja sigurno ne mogu učiniti ništa povodom toga."Brittany je odgovorila. Podigavši ​​pogled prema Robu, primijetila je da mu je lice blijedo."Ne počinji na mene."Brittany je upozorila."Ne treba mi nikakva gnjavaža trenutno.""Nisam ovdje da te gnjavim."Rob je promrmljao, gušeći riječi."Samo sam te htio podsjetiti da budeš oprezan.""Bit ću oprezan."Brittany je odgovorila."Ne treba mi da me podsjećaš.""Kad se vratiš ujutro, moramo razgovarati."predložio je Rob."Mislim da nije."uzvratila je Brittany."Nemamo o čemu razgovarati."Rob se odmaknuo kada je Brittany izašla iz glavne kabine. Večeras ponovo izlazimo."Brittany je odgovorila."Samo ovaj put idemo na drugu stranu ostrva.""Zašto se ne bismo vratili tamo gdje smo bili sinoć?"upitao je Ray."Kada se ona dva čamca koja smo sinoć zarobili ne pojave da isporuče svoj teret, velike su šanse da pošiljaoci neće poslati još jedan brod dok ne saznaju šta se dogodilo."Brittany je odgovorila."Oni sigurno neće koristiti isti put."Bilo je skoro podne prije nego što je Brittany legla u krevet. Brittany se vratila u bazni kamp duž južne obale ostrva Andros. Brittany nije željela da čuje kako se sve ponovo odigralo pa je otišla u svoju kabinu.

Gledajući preko ramena, Brittany je ugledala Roba koji je slijedio blizu."Mislio sam da sam ti rekao da ostaneš na mjestu!"Vikala je dok je trčala. Nakon što su vezali čamac, dva brata su pomogli Toddu i Vinceu da istovare njihovu opremu i opremu za nadzor provajder sigurnosnog povezivanja. Kimmie je nastavila promovirati knjigu kao da je bestseler, znajući da je uznemirila Roba."Imam kopiju koju neko može imati."uzvratio je Rob."Izgubio sam interesovanje za to pre nego što sam prošao na pola puta.""Rob je izgubio interesovanje kada je saznao da u knjizi nema slika."Kimmie je dobacila, bijesno gledajući čovjeka."Kimmie! Umukni, jebo te!"viknula je Brittany."Ne želim da čujem više o tome! OK?"Ostatak večere pojeo se u gotovo tišini. Nećemo se truditi voditi računa."Brittany je odgovorila."Ne zanima me broj ljudi."Nakon što su dva "Hueya" poletjela sa svojim teretom, tim je sredio područje prije nego što se vratio u bazni kamp.

Najbolje ponude U kategoriji