Zabavljanje Sa Devojkom U Addis Abebi

Elliein glas je doveo Erica do ivice i način na koji se gurnula uz svog sina ga je poslao preko te ivice, Ericova sperma je ispunila majčino dupe, nalet za naletom. Eric se polako izvukao i legao na krevet pored svoje zadihane majke počevši osjećati kako mu se suze naviru u oči."Ništa od toga Eric, jebali smo se i to je u redu. Utisnuo je jezik duboko u svoju majku i jebao je njime, gurajući ga snažno i duboko, a zatim ga izvlačeći i duž njenih usana zaustavljajući se na njenom nabreklom klitorisu gdje je kružio i sisao prije nego što se vratio u dubinu njene mace. Eric je uzjahao svoju majku i osjetio kako njegov penis lako klizi u njen seks. Trebao mu je trenutak da progovori.
Ellie je bila ponosna na njih oboje, ali su joj jako nedostajali. Ellie nije imala seks već mjesecima, a posljednji put nije bio tako sjajan, to je bio "jebač sa simpatijama" koji se izvlačio s nekim sokom u baru sa sjajna priča o jecaju za Ellie to je bio kurac i nadajući se da će zadovoljiti njenu potrebu na neko vrijeme. Eric, sada gol, gurnuo joj je ramena na krevet prisiljavajući joj gornji dio tijela u ravninu s krevetom i povukao joj dupe više. To ga je mučilo pa ju je to zabrinjavalo i željela je znati šta ga muči."Ne znam da li mogu sada da pričam o tome mama, mislim sranje, ne znam šta da kažem, mislim nakon onoga što sam upravo video i kako se osećam, mislim da ne mogu."Ellie je ponovo osjetila kako joj vrelina pokriva tijelo i još jednom se izvinila Ericu za ono što je upravo vidio. Eric je bio umoran i počeo je shvaćati šta je upravo učinio i nije bio sasvim siguran kako da se nosi s tim. Eric je stavio ruke pod svako od njenih bedara podižući joj noge visoko i široko ih raširivši izlažući njenu pičku kao ponudu njegovim ustima zabavljanje sa devojkom u Addis Abebi. Tamo je bila izložena na svom krevetu kako bi se njegove oči uživale.

Eric je odbacio ogrtač u stranu otkrivajući majčino nago tijelo i njenu blistavu macu. Ellie je bila privlačna za svoje godine i još uvijek je okretala glave muškaraca i žena svih uzrasta, imala je čudnu stranu za koju je malo tko znao, ali kada je imala priliku zakoračiti u mračno carstvo, učinila je to sa osvetom. Odgajala je svoje dječake sama i godinama ih je stavljala na prvo mjesto i nije uspjela istražiti sve što bi željela. Eliine kratke zgodne noge bile su široko razdvojene, a njene smaragdne oči zatvorene i fokusirane na osjećaj tvrdog kurca toliko fokusiranog da nije čula tiho kuckanje na vratima spavaće sobe. Ellie nije bila svjesna Ericovog prisustva i utonula je dublje. Nikada nisam imao problema kao to prije."Ellie je znala da je Eriku teško pričati o tome, vjerovatno teže nego što bi inače bilo. Ellie je počela da sjedne kada je Ericov snažan stisak čvrsto obavio njenu kosu povukavši je snažno ustima preko njegovih. Pokažući mu da krene u krevet, Eric je polako prišao ivici majčinog kreveta i sjeo na suprotnu stranu. Eric, visoki tamnokosi mladić od 22 godine, širokih ramena i dubokih smeđih očiju koje su žene primijetile. Eric se uspravio gurnuvši je na leđa na krevetu naređujući joj da dodirne njegov kurac.

Lice mu je bilo mokro od majčinih sokova, nozdrve su mu bile ispunjene njenim mirisom."Prevrni se, diži dupe u zrak, uradi to odmah!"Ellie se prevrnula po krevetu i čula kako se Erikov zatvarač spušta i osjetila ga iza sebe. Eric je imao devojke, ali se nikada nije skrasio i Eli je bilo drago što je mlad i u školi mu nisu bile potrebne smetnje koje bi mu žena donosila. Ellie nije bila u potpunosti svjesna senzualnih pokreta koje su njeni prsti činili u Ericovoj kosi. Tada je osjetila kako se vlaga pojačava misleći da mu je teško zbog onoga što je upravo vidio."Eric, siguran sam da je to bio stres ili nešto zbog čega nemaš razloga da brineš, bebo."Eric je legao preko kreveta postrance sa glavom gotovo dodirujući majčinu stranu, i zapravo je zastenjao kada je osjetio kako mu njena ruka počinje milovati kosu i pružati mu utjehu."Bilo je kul, mislim da sam to zamišljao kao klinac, ali pretpostavljam da je to normalno."Bilo je normalno da svakog dječaka Ellie uvjerava svog sina.Čula je taj jauk iznova i iznova i osjećala se pomalo posramljeno zbog uzbuđenja koje je osjećala.
Ellieina drhtava ruka nije oklevala i posegnula je za sinovim međunožjem i očiglednim izbočenjem iza trapera. Eric je povukao jezik po majčinom mokrom prorezu kušajući njene sokove i životinja se spremala da bude puštena. Eric je osjetio majčinu ruku na svom rastućem kuracu kako ga počinje polako milovati.. Znao je taj miris i njen je bio jak. Um joj je odlutao na mjesta koja je izbjegavala sedmicama i ubrzo je imala prste sklupčane samo tako i između nogu dražeći svoj natečeni klitoris dok nije odlutala u svojim mislima i fantazijama. Eric je bio stručnjak za svoja usta i nije trebalo dugo da njegova majka vrišti i cijelo tijelo joj se napeto od svakog orgazma koji je preplavio Erikova usta. Ellie se prisilila da pogleda svog sina i pokuša da ga natjera da se osjeća ugodnije u ovoj situaciji.

Sada nije mogla mnogo učiniti po tom pitanju, ali je osjećala da bi ga barem mogla natjerati da joj kaže šta se događa."Eric, oduvijek smo mogli razgovarati, to se sada neće promijeniti. Eric je skliznuo na krevet, niz majčino tijelo sve dok mu se glava nije našla između njenih nogu i počeo je gristi unutrašnju stranu butine i osjećati kako se migolji. Bilo je pogrešno, bilo je nestašno i gadno čak i on je to želio. Erikov jezik je duboko zabio u usta njegove majke i znao je da se tu neće zaustaviti.
Eric je znao da je trebalo tiho izaći iz sobe i pokucati ili samo sačekati dok njegova majka ne siđe niz stepenice, ali bio je hipnotiziran na mjestu gdje se nalazila njegova majka. Ellie je počela da vika čvrsto držeći Ericovu kosu dok je nabijala i okretala usta svog sina šta staviti na profil za upoznavanje. Eric ju je snažno jebao.

Najbolje ponude U kategoriji