šta Staviti Na Biografiju Profila Za Upoznavanje

Dok mi glava visi nad krevetom, Tom mi najavljuje da će svršiti. Nismo baš puno pričali sve dok nismo stigli do njegove spavaće sobe i dok je stajao okrenut prema meni izvukao je kurac iz pantalona i bio je tako velik i savršen kao što je spomenuo u mejlu.
Pobrinuo sam se da se potpuno skine jer želim da budem siguran da je posvećen procesu kao i ja i da pomognem da se ovo pomakne kako treba. Dok klečim i svlačim nas dvoje, mogu reći da Tom uživa u onome što radim za njega/njega jer je brzo stigao na punu snagu šta staviti na biografiju profila za upoznavanje.
Imam kratak raspon pažnje za dugo zadržavanje u istoj pozi i idemo od mene klečeći do njega na ivici kreveta, do njega koji se penje i opsjeda moje lice i trza svoj kurac na moj jezik koji čeka, do mene sa moja glava visi preko ivice kreveta i on mi zabija kurac u lice kao da me jebe licem i pronašao je moju slatku točku. Nisam siguran kada i da li ću dobiti drugu priliku, tako da nema šanse da ostavim bilo kakav napor na terenu za igru. Ovo je vještina koju definitivno imam na izložbi. Okus i osjećaj dok sam sve to sisao i gutao bili su jednostavno nadrealni.

Najbolje ponude U kategoriji