Izlazak Na Zabavljanje

Možda je bila moj tip jer mi je bila majka, ali ja sam volio njene duge noge, meke obline i tamne bademaste oči. Rekao sam, "Mama, izgledaš spektakularno."Ona je zapravo pocrvenela.Želio sam da to bude totalno iznenađenje za apartmane, tako da smo zapravo prvo otišli u kino. Izvadio sam ključeve i otvorio vrata. Tako da sam mu mogao reći šta sam vidio i osjećao, a onda bi me isti incident mogao stimulirati, iznova. Ali kao prvo, ne znam da li mogu da shvatim to." A za drugo, iako vidim da me sada želiš, neće ići dušo. Vjerovatno nikad ne bih ništa rekla da mi nije prvo rekao za njega i Mary. Stvar sa klavirom počela je kada je gospođa Kopecki odlučila da želi naučiti svirati.
Obukla se i našminkala, i izgledala je odlično. Nije me pitala šta radim izlazak na zabavljanje.
Prvi put vjerovatno slučajno, a drugi put vjerovatno da vidi da li osjeća ono što misli da osjeća. Poznaješ momka u srednjoj školi za kojeg nisi mislila da je tako zgodan, ali je na kraju izašla sa puno djevojaka koje su bolje izgledale?To bih bio ja. Malo se nasmijala i rekla: "Danny, mislim da sam se malo zanio ovdje; idemo na šolju kafe."Sjedili smo i razgovarali neko vrijeme i prije nego što je otišla u krevet, ponovo sam je poljubio i kada se povukla imala je zabrinuti osmijeh dok je rekla: "Laku noć draga."U narednim mjesecima stvari su išle dobro finansijski, ali Carla mi nije dala da potrošim ni peni. .a ti si sve ovo uradio...sam...za mene..." "Ne mama, jedva sam to uradio sam...a uradio sam to za nas." Zagrlio sam je i pritisnuo Njena usta su se malo otvorila i nakon trenutka se povukla i pogledala me. Kada sam imao dovoljno za stereo sistem, rekla je: "Čekaj."Kada sam imao dovoljno da platim mamin auto, rekla je: "Čekaj."Kada sam pogledao krajnji red izjave za kraj godine, pokazao sam ga Carli i rekao: "Vidi ovo, zahvaljujući tebi, mogu da uradim nešto što sam oduvek želeo, a to je da svojoj mami kupim stan u grad. Red i ja smo provodili toliko vremena zajedno da je bilo teško čuvati tajne. Ali znao sam da neću skrenuti pogled dok ne budem morao. Zavoleo sam Carlu kao mentora i prijatelja. gospođo", ne pitajući gdje smo. Danny..." pogledala je van i rekla: "Mislim da kiša prestaje, možemo sada da idemo."Išli smo dva bloka po sitnoj kiši, blizu mjesta gdje smo bili parkirani, a preko puta stanova. Bili smo praktički trbuhom uz trbuh. Bilo je samo 'Ne'. Napravio sam najbolju pogodbu u životu kada sam u šali rekao: "Nisam mogao uzeti novac od vas, gospođo Kopecki, ali možemo to nazvati čak i ako me naučite kako da priuštim ovakav pogled."Ona je to shvatila ozbiljno, ispružila je ruku i rekla: "Dogovoreno.
Ono što sam vidio u Crvenom bilo je nešto od onoga što sam vidio u sebi, a ono što mi je govorilo je da nisam jedini na svijetu koji može osjetiti nešto prema nekome za koga ne bi trebalo. Nekada smo se vozili biciklima do Srebrnog jezera, koje je više ličilo na ribnjak, i sjedili na rubu vode i razgovarali izlazite sa starijim muškarcem u ranim dvadesetim.
„Danny šta je ovo, zašto imaš ključeve od ovog mjesta?" Rekao sam: "Sve ću ti objasniti za minut, ali prvo moram da ti pokažem još jednu stvar." Odveo sam je niz hodnik i otvorio druga vrata." O moj Bože," rekla je. Nagnuo sam se i poljubio je i naslonio ruku na njenu sisu.

Najbolje ponude U kategoriji