Izlazite Sa Starijim Muškarcem U Ranim Dvadesetim

od prije Beth.

Volio bih da lektorirate ili da dobijete volontera da to uradi.Često se miješate u rodne reference. Zastenjao je od zadovoljstva, gurnuvši mi potiljak sve dalje na svoj član."Jebi ga."Uzdahnuo je dok mi je eksplodirao niz grlo. "Jebi me, Davide."Vukla sam nokte niz njegova leđa i sav razum ga je napustio.

Nisi baš tih."Gurnuo je moj ubod u svoja usta, sisao i grickao ga zbog čega sam se tresla i disanje je postalo neredovito."Dakle, poslušao si nas i pomislio da želiš i sam? Kakav mali perverznjak."rekao sam dahćući."A sada sam ovdje, sišem očev rukav natopljenog spermom."Uzvratio je, gledajući u mene sa smiješkom, tjerao me da nastavim ovu malu sisu za kocku, ali nisam mogao. Priznajem, bio sam iznenađen. Udahnula je i posegnula iza sebe. I dalje je bio nespretan, nespretan i njegova čupava kosa nije mu pomagala. Dio mene se pitao kada će Betina porodica doći sljedeći put, njen brat je bio prilično zgodan. Bio je pametan klinac, a ne seksi bifcake kakav je bio njegov tata, nespretan, mršav i trzav. Dahtao je, ali ja sam ipak htjela još.

Bio je to težak komad mesa, i pljunuo je na ruku, udarivši je nekoliko puta prije nego što je gurnuo u mene."Ne zajebavaj me Saru, samo završi s tim."gunđao sam. Uhvativši još jednu šaku moje kose, povukao mi je glavu unazad, bolno mi izvivši leđa."Molim te tata, molim te pljuni mi u usta.

Bilo je iznenađujuće, njegov otac je bio takav 'uzmi šta hoću' ljubavnik, seksi i dominantan, pa je bilo drugačije biti zbrinut na takav način. Moja je maca ispustila buku, tužna zbog svoje nove praznine, ali on je zgrabio moju šaku za kosu i povukao me na noge.
Dovoljno sam maštao o njima.Ćutao sam, nisam mogao ili nisam htio prekinuti trenutak."Iznenađenje dušo-" rekao je David sparinim glasom. Posegnuo sam i stavio prste u svoju macu, povlačeći se kako bih otkrio natopljene prste. Držao se čvrsto dok je gurao u mene izlazite sa starijim muškarcem u ranim dvadesetim.
Morala je samo da leži kad sam morao da radim za njega. Tiho je zastenjao, prekinuvši naš poljubac, pa sam pustila da mi se usta zarone na njegov vrat, vukući zube po njegovoj izbočenoj koži i čvrsto grickajući. Ostao sam do kasno, Beth je otišla na piće sa svojim prijateljima, zaslužila je to.
Pustio je pa sam počela da mu skakutam po kurac, ali on je posegnuo i počeo da mi masira klitoris. Djelovao je iznenađeno, a njegova je ruka krenula uz moja leđa, držeći me čvrsto uz sebe. Nisam očekivao da će ovaj razgovor proći.

Mama je radila, tako da sam stvarno bila tu da ga nahranim i odvedem u školu i ostalo, a tata je bio u vojsci tako da nije bilo puno. Povukao je tkaninu u stranu i gurnuo dva prsta u nju. Trebam tata da sperma u moju usku malu macu, koristi moju macu tata."Riječi su se izlijevale iz mene i što sam više govorio, to je brže upumpavao i izlazio iz mene, koristeći me držanjem na mojoj kosi da me povuče natrag na svoj kurac kako bi odgovarao svakom njegovom udaru."Bože kakva drolja."Zarežao je, ponovo me pljunuo, prije nego što je progunđao."Jebote, svršavam.""Svrši u moju macu tata."Preklinjala sam, ali mu nije trebalo ohrabrenje, i gađala sam konopac za užetom u moju nježnu rupu."Jebi ga."Progunđao je, povukao me s kreveta i tjelesno me gurnuo u ormar."Ndd kakvo je to iznenađenje."Krenula je naprijed, ali prije nego što je stigla dohvatiti njegov kurac, on ju je gurnuo na krevet. Razdvojio mi je noge, dopustivši svom kurac da se baci između nas. Oči su mu se raširile i osjetila sam kako mu se kurac trzao u meni.

Najbolje ponude U kategoriji