Anewmode Online Dating

Uzeo sam Chrissynu ruku i krenuli smo preko travnjaka do kampa, Chrissyne gole sise su se tresle poput playboy videa.

Ne mogu reći da ih krivim Ali mislim da se postepeno pojavljuju.""Pa ako znam devetnaestogodišnje hormone, oni će se bukvalno pojaviti uskoro", rekla je Ally uz lukav osmijeh."Vidiš, zato sam danas pozvao Lee. Svi smo se smijali, a nespretnost što sam bila uhvaćena s mojim kurom u Chrissy je nestala."Nisam odgajala nijednu decu", rekla je Krisi, "ali bila sam jedna, i bila sam u braku bez seksa već trideset pet godina. U stvari, on ima afere, tako da sam verovatno ja bila seksualno dosadna anewmode online dating.

"Hajde da tom momku napravimo malu predstavu Chrissy", rekla je Ally. Otpratio sam ih do vrata i vidjeli su natpis KAMP SREBRNI DABAR.

o, moj!"Isuse, kako da održim razum s vama, momci", rekao sam, odmahujući glavom. Lee je duboko zastenjao.

Sviđa mi se!"Oduševilo ih je cijelo mjesto, posebno Carolino umjetničko djelo na trijemu i gole dame totemske motke tamo vani."Savršeno je, Steve", rekla je Chrissy, "sviraće ti se ovdje."Sišli smo do vode i izvadili jastuke iz sjenice za ležaljke."Dakle, pijemo pivo danas, ili nešto fensi?"Pitao sam."Pivo zvuči dobro", rekla je Ally, a njih dvoje su skinuli šorts i košulje, otkrivajući super vruće bikinije."Lijepo ha?"Ally je rekla."Kupili smo ih specijalno za tebe teorije sajtova za upoznavanje.

Najbolje ponude U kategoriji