Annie Potvrđuje Da Se Zabavlja S Hayden

Sandra je bila odlučna da vidi svoje fantazije, postanu stvarne. Pripremila se za sopstveni prekršaj. I, miris. Sandra je bila dadilja Wilsonovih i čuvarica kuće, otkako se njena porodica uselila u njihov sadašnji dom. Gornje dvije fioke komoda sadržavale su seks igračke i razna ograničenja. Nekako je osjećala da su preveliki.
Nakon večere, Joe je razgovarao s njima, u dnevnoj sobi."Sandra je bila od velike pomoći našoj porodici. Morat će otići na matursko veče. Ormar je za Sandru bio erotska zemlja čuda.
Sandra je bila sigurna, da su svi primijetili, njene uspravne bradavice. Sandrini snovi bili su uporni i duboko erotični.

Siguran sam da ćete se složiti."Sandrini roditelji su gledali preko njenog ramena dok je čitala brojke. Muškarac je povukao svoju erekciju iz njenih usta. Vjerovatno ne bi mogli priuštiti otmjenu kuću u kojoj su živjeli, da to nije bila povlastica, da natjeraju njenog oca da se preseli. Tijelo joj je bilo rumeno, od uzbuđenja. Imate li nešto na umu?"Sandra je to izgovorila prije nego što je izgubila hrabrost."Voljan sam da ti se prodam, kao rob, za ljeto.""Ovo je, prilično, neočekivano. Pročitala je sve o tome u Wilsonovoj biblioteci. Sandra nikad prije nije posisala kurac. Trenutno je van grada. Sandra sebe nikada nije smatrala lijepom. Kada su se vrata zatvorila, na njenom zarobljeništvu, ruka se ispružila i zgrabila je za kosu. Sandra je bila užasnuta.Čovjek koji je pregledao njeno tijelo nije bio Joe.

Njena vagina je bila otvorena, dok ju je on intimno istraživao. Nije bila sigurna da li to radi kako treba Annie potvrđuje da se zabavlja s Hayden. Suze su joj tekle niz obraze.Čovjek je udario Sandru, glasno, po licu.Čovjek joj je izvukao geg iz usta. Pognula je glavu, u znak pokornosti. Želim da idem, ali moja porodica ne može priuštiti da me pošalje. Povukao sam neke konce. Sandrine fantazije o bičevanju uopšte nisu bile ovakve.

Najbolje ponude U kategoriji