Trek Sajtove Za Upoznavanje

Obavezno ću se zahvaliti svom zgodnom nećaku pri prvoj prilici."Tetka Christy govori mami dok piju kafu dok se opuštaju u kuhinji u Christynoj kući."Nema problema, dušo. Prvo, Cletus pravi pseći stil Gianne na krevetu. Obožava grubo jebanje, njeno ekstra ljupko tijelo koje se razbija sa seksualno bijesnim veseljem.
Prepreden osmijeh s odobravanjem krasi njene ukusno kremaste, smeđim ružem prekrivene usne. Trlja bradavice, slini dok liže svoje prljave usne, cereći se dok ga Gianna siše čisto. Samo se trebaš opustiti i zapamtiti da ovdje snimamo filmove, ali nemoj da te to čini nervoznim, ok?"Kim nudi ohrabrenje mom glasnom i odvratnom, ali još uvijek simpatičnom ujaku iz Tennesseeja."VRUĆE PROKLEDE! IMATE GOSPOĐICE!"Kletus puca iz pištolja u plafon u jednoj od naših kancelarija. Gianna je previše zauzeta s smiješno punim ustima, sisajući se da bi primijetila. Kim se kikoće. što si pomogla Cletus. zajedno sa tetkom Christy... Mislim da bismo trebali početi."Kim režira. Oženjen je mojom tetkom Christy (Christy Canyon).
Cletus joj se isceri i gurne Gianninu dugu smeđu kosu još više na njegov kurac. natjerala si me da to sve iznova radim sa svojim ujakom.
Grize usne, misleći u sebi kako izgleda ukusno."Mislim da ovdje imamo sljedeću veliku porno zvijezdu, Kelly trek sajtove za upoznavanje. uz Kiminu pomoć pretpostavljam... Sviđa mi se dobra reakcija na njih. Gianna se najeda krunom za izlijevanje skume dok ona iskače, dok Cletus nemilosrdno lupa njene torbe. On je krupan čovek.6'4 i oko 400 lbs čistog, crvendačkog entuzijazma. tetka Christy vidi znakove dolara u njenim seksi, podmuklim očima kada gleda u ogroman, crvenokoš kurac mog ujaka. Ipak ništa protiv crvendaća. Aly je bila spremna za jebanje i napiti se! VRUĆE VRAVO! DAJTE PICU! WOO HOO!"Cletus se ceri.

Ona režira mnogo naših filmova jer uživa u tome. Potpuno je puna. I nju to prilično uzbuđuje.(Sretan, napaljeni smiješak) "Pobrinite se da zumirate njegova ogromna jaja, Spence.
On je nešto u redu."Oook. sigurno ima kurac za to. Cletus prdi i podriguje glasno, uzastopno. Pali me to što ona gleda sav taj seks, cijelo vrijeme. Ostavljamo jednostavnim za starog Cletusa danas. To je bilo dobro jebanje."Cletus se nasmiješi. Njen pogled je intenzivan. Svi se samo smiju, svi uhvaćeni u divlje guzice, crvendački jebeni bijes koji traje proteklih sat i po. Isuse!"Tetka Kristi spušta glavu, ponovo njome frustrirano odmahuje. Prelaze na jebenu. Njam."Kim režira Spencea.

Najbolje ponude U kategoriji