Kultura Upoznavanja U Kini

Međutim, nećeš doći. Ustala sam i odmaknula se od njega prešavši do svog kofera. Bio sam obučen u crno-crveni satenski negliže o kojem je toliko slušao.
Bar sam mu rekao da kasni."Dobro je da nisi poranio", rekao sam."Ako ste izgledali pretjerano nestrpljivi da se ovo pokrene, morao sam to otkazati. Tri puta je morao da stane, tako blizu da dođe, ali ne želeći da bude ponižen završavanjem pre nego što dobije dozvolu. Pumpao je samo dva puta prije nego što je ispustio mlaz toplog ukusnog mlijeka u mene, dovodeći me do još jednog vrhunca.

To što sam ga tamo gledao učinilo je orgazam toliko jačim, mnogo dražesnijim, ali još uvijek nedovoljno zadovoljavajućim jer sam ostala prazna od njegovog soka."Pa nisam", rekla sam i ustala iz kreveta da ga odvežem."Don, sad ćeš me jebati što jače i dublje možeš. Okrenula sam se prema Donu i vidjela da je primijetio moju odjeću. Razumiješ li?"Odvezao sam ga, a onda legao na krevet.Čekao je kao da je u redu, pa sam zahtijevala da me pojebe SADA kultura upoznavanja u Kini. Glasno sam uzdahnula, uživajući u svakom dodiru njegovih usana. Zalupićeš se u mene, pa čak i ako zavapim, nastavićeš.

Međutim, kasnite, stoga morate biti kažnjeni."Hteo sam da se zakikoćem, ali uspeo sam da se kontrolišem. Don je nazvao sa recepcije, rekavši da je konačno stigao i da me pita gdje bih se želio naći s njim. Uključila sam svoju malu mašinu i prinijela je klitorisu i drhtala od zadovoljstva dok sam gledala njegove oči. Treći i posljednji period čekanja protekao je dok sam dolazio trčeći vibratorom preko klitorisa. Izbočina na njegovim pantalonama je bila očigledna, ali sam pokušao da je ignorišem."Znate li koliko je pet minuta?"Pitao sam."Želim da se istuširaš, Don. Dao sam mu broj sobe, objasnio kako da stignem, a zatim ga zamolio da izgleda da je krenuo u kafić, krivudajući do moje sobe dugim putem. Ne želeći da pokuša da preuzme kontrolu, sada kada sam bila tako blizu da živim jednu od svojih fantazija, ispružila sam ruku i uhvatila ga za ruku, povlačeći ga u sobu. Zaključao sam vrata.Čak ga i pričvrstio. Kleknuo sam pred njega, rekao mu da podigne jednu nogu i izvukao jednu pa drugu cipelu. Dok je završio, spustio je pogled na mene i pokušao doći do daha."Možeš da se skineš sa mene odmah nakon tebe "Moraš obećati da ćemo ovo ponovo uraditi, menjajući uloge." Rekao sam.
Tokom tih perioda tjerala sam ga da radi druge stvari da mi ugodi. Ponovo sam ustala, polako otkopčavajući njegov kaiš, zatim otkopčavajući i spuštajući pantalone. Došao sam prilično brzo, dozivao sam njegovo ime, ali on nije mogao ništa učiniti da mi pomogne. To što nije mogao da stavi ruke oko mene, pa čak ni na mene, učinilo mu je stvari pomalo teškim.

Gledao je svoje cipele. Nisam imao sat sa drugim tajmerom, ali nisam bio previše zabrinut. Njegove usne su lagano dodirnule moj vrat, dok je spuštao dječje poljupce od sredine mog vrata do mog uha. Raširila sam noge, prste mi visila preko ivice kreveta, i stavila dva jastuka ispod glave kako bih se mogla opustiti, a da ga vidim dok sam masturbirala. Iz kofera sam izvukao i svoj nježno ružičasti dildo.„Za svoju kaznu, gledaćeš me kako uživam, nesposoban da se pridružim“, rekla sam dok sam se postavljala na podnožje kreveta, samo dva metra od njega. Rekao sam mu prvi put da me pojede, ali da to radi polako i dozvoli mi da uživam u osjećaju njegovih mekih usana na mojoj koži. Nisam baš vjerovala da čovjek može izdržati sve to, ali Don me nije razočarao. Prišao sam mu i skinuo mu jaknu. Tri puta me je doveo do ispunjenja, svaki put malo bolje od prvog. Jeste, i bilo je sjajno. Bio sam ovdje na vjenčanju, a Donny je radio za svoju advokatsku kancelariju. Uzeo sam dildo i brzo ga zabio u sebe, zamišljajući Donov pogled na postupak.

Malo sam se pomaknula i on se pomaknuo sa mnom, povlačeći ladice dok je to činio.„Niko nije rekao da se možeš pomeriti“, rekao sam sa zlim cerekom.„Pokaži mi vrat da me želiš“, rekla sam, prilazeći mu. Drugi put sam mu rekla da mi sedne na stomak i da mi trlja grudi, da prstima draži bradavice.

Najbolje ponude U kategoriji