Izlaziti Sa Nekim Bez Prednjih Zuba

Čuo sam da drugi dečki govore da ako odete u zadnji deo skladišta sportske opreme tamo još uvek postoje vrata koja vode u djevojačka svlačionica. Ko bi rekao da će taj knjiški, sramežljivi mali Paul biti tako impresivno obdaren.
Sustiže se s nekom svjetovnom papirologijom. Emilyine bradavice su nekako male i ravne. i Mistresses) je ove godine odlučila da primi dječake u školu za ulaznu školarinu u Oxbridgeu. Evo, pokazaću vam."Nevjerovatno, ona zateže svoju elegantnu sivu suknju, iznad vrhova svojih crnih čarapa i skida svoje bijele čipkane gaćice. I, naravno, većina škola koje, praktično govoreći, mogu sebi priuštiti da zadrže odabranu grupu učenika još pola godine dodatno su one privatne, od kojih su najskuplje i ekskluzivne, najzbunjujuće od svih, poznate kao "Javne škole".Čuli ste za neke od ovih: Eton i Winchester za dječake, Roedean i Bedales za djevojčice izlaziti sa nekim bez prednjih zuba.
Gospođica Price je mirna i zadovoljna;eksperiment prijema dječaka je do sada bio uspješan, sudeći od prvih mjesec dana. Paul tiho plače nad njenim stolom. Povukli su me sa časova seksualnog vaspitanja u srednjoj školi, rekli da ne odobravaju.
Ali ono što treba da shvatite je da se ovaj proces odvija u javnom domenu. Sada, kao što znate, obično bi se to riješilo putem sastanka između vas, mene, vaših roditelja i predstavnika upravnika škola, i mi bismo se složili o upozorenju, suspenziji ili isključenju iz škole. Sitna je i male su joj ruke, ali sav njen bijes na opasnost u koju ju je Paul doveo ide u batinanje. Nešto je ovde veoma čudno."Uđi, Paul.

znaš... možda E čaša?""Dobar dečko. Našla me je, gospođice. Mislim da bih trebao da ti pomognem da tu seksualnu energiju preusmjeriš u manje destruktivnom smjeru." Ona otkopčava svoju običnu bijelu bluzu. zatvoren - nakon više od 150 godina slavne istorije, Paul! - to bi uništilo životne šanse svih učenika i karijere celog osoblja. tako... Ima vlažan peškir omotan oko donjeg dela tela i čini se da ne nosi ništa drugo osim naočara.

Morat ćeš kleknuti."Opčinjen, on kleči, gol i još uvijek uspravan, ispred nje s licem blizu njene mokre pičke. Erekcija klitorisa, oticanje i omekšavanje usana, i, kako kažeš, proizvodnja vaginalna tečnost kao lubrikant. Stani blizu mog stola, Paul." Ona ustaje i staje iza njega dok on prilazi stolu. Ne treba vjerovati u mit da su ženske stidne dlake ružne ili nehigijenske. imam... Paul drhti i plače.
Pokazaću ti više za trenutak. Baci peškir. izvinite... Svojim jezikom miluje njen klitoris, nježno ga pomiče. Ne pomičite se iz tog položaja, niti vičite. A onda se sagnula da nešto podigne i ja sam mogao vidjeti... Hoćeš li ih popušiti?"On ni ne odgovara, samo se sagne do njenih grudi, drži njenu lijevu dojku do svojih usta i siše, nježno ali postojano, njenu veliku bradavicu. To je namijenjeno.
On ne može vjerovati.

Najbolje ponude U kategoriji