Pandit Za Sklapanje Provoda U Delhiju

Ginger se zaustavila pored tijela, zgrabila ga je prevrnuvši ga."Sranje! Ronane, ne molim te!"preklinjala je provjeravajući njegov puls, očajnički je osjećala bilo šta, neviđeno su njegove oči zurile u nebo."Ne ne ne!"vrisnula je dok je Mack klizio do nje."Oh, čovječe, sranje", rekao je vidjevši kako je ogromna rupa probijena kroz Ronanova prsa. Mack i Ginger su se zavalili uza zid padobroda koji su pozajmili jedan protiv drugog dok je brod polijetao na kratki skok do Invinciblea. Gotovo", upitao je policajac."Nepobjedivi, imamo jednog ranjenog, a jednog nestalog i nismo u kontaktu sa Indijom Sedam Sedam, gotovo", rekla je okrećući se kako bi pogledala kako je Mack radio na Alphabetu, pomjerajući ga u udobniji položaj omotavajući mu poljski zavoj oko glave .

Ginger se povukla iz svog položaja i dopuzala do Alphabeta, još uvijek ležeći na podu. Otkotrljao ga je pored Ronana."Ok šefe, samo se opusti, imamo te", rekla je Ginger gladeći ga po čelu. Ako treba, ja Dovest ću vas dvoje po potrebi, a vi ćete zadržati svoj pozivni znak. Dva narednika potvrđuju naređenje. Tužno se osmjehujući, klimnula je: "U redu, dobili smo ga odavde.""Vrijeme je da krenemo, princezo", rekao je Mack stišćući Gingers rame svojom velikom rukom odvodeći je. Ginger je ustala i protegnula se, napravila dva koraka do Mackovog kreveta i pogledala ga dolje, "ovo nije stvar seksa, ok?"ona je rekla.

"Sranje što je bilo blizu", viknula je Ginger dok je vatra s broda za ispuštanje naglo prestala. Kintarci su vikali na svom jeziku, ležali su iza malog zaklona ispred Indije jedan devet, nekoliko njih je ustalo i odjurilo nazad."Dvjesto metara šupci, sranje se spušta!"Ginger je viknula iskočivši nakon nekoliko rundi dok se Kintark brzo povlačio. Ubacili su ga na hladnu ploču mrtvačnice pandit za sklapanje provoda u Delhiju. CO je kleknuo sa njima."Da, imamo li pojma što je bilo u kapsuli?"upitao je Mack.

Najbolje ponude U kategoriji