Pastorovo Dete Izlazi

Njegov kurac je lebdio ispred mog lica i ja sam posegnula za njim, uzimajući ga u usta. Umjesto toga, zadirkivao me je, vrteći glavom gore-dolje po vanjskoj strani mog proreza.Četkam klitoris, ali nikad ne ostajem dovoljno dugo da zadržim osjećaj. Kada smo se, nešto kasnije, konačno razdvojili, spustio je pogled na mene i rekao: "Oprošteno ti je.". Bio sam impresioniran, ali sada sam znao da ne može više izdržati.
Do sada nismo bili intimni i pitao sam se hoće li danas biti taj dan. Kosa mi je prekrivala ramena i lagano me golicala dok je povjetarac prelazio čistinu. Polizala sam sopstvenu tečnost s njegovih prstiju, potpuno ih očistila. Njegov odgovor je bio brz i ohrabrujući, priznajući koliko je teško razgovarati i izražavajući svoje razumijevanje. Ili, barem nisam shvatio kako. Očigledno zadovoljan, nastavio je: "Skini se i legni licem nadole gledajući u tom pravcu."Tražio sam uvjeravanje, ali ga nisam našao.
Sjela sam i povukla koljena kako bih zaštitila svoju skromnost, a onda sam skinula farmerke s kukova, podižući se samo toliko da mi dopuste da pređu preko stražnjice pastorovo dete izlazi. Kada su se grčevi završili, nježno se izvukao iz mene i stavio prste u moja usta. Moje ponašanje je svakako bio trag mog očaja. Zaključao je oči sa mnom, čitajući mi misli. Kada je ovo uklonjeno, sjedio sam na trenutak skupljajući emocionalnu snagu da se ispružim kako je on rekao. Poslao sam poruku svom partneru da priznaje moju prevaru, a zatim čekao, siguran da bi to bilo previše za njega. Otkotrljala sam se na stomak i okrenula glavu prema uputstvima, oslonivši je na ruke, koje su bile presavijene da bi bile svojevrsni jastuk. Lagao sam. Zatim je počeo da se fokusira na moje bradavice, počevši sa laganom čvrstom masažom i kulminirajući uzorkom štipanja i povlačenja koji je bio isporučen u istom izvrsnom trenutku kada je isporučio i moje batinanje. Lagano sam se promeškoljio dok su moji sokovi počeli da teče."Sviđa ti se, zar ne?"rekao je, a ne pitao. Pišete to u pričama ili iznosite na male načine, i nadate se da će vaš partner to vidjeti u vama i uskladiti vašu želju sa svojom. Njegove su oči putovale gore-dolje po mom obliku, ne propuštajući ništa. Poslušao sam, podižući dupe u zrak, dok mi je lice ostalo pritisnuto uz ćebe.Čuo sam ga kako otkopčava rajsferšlus na pantalonama i pripremao se za napad na moju macu. Zbog toga sam, nekoliko dana kasnije, bio potpuno iznenađen.

Srce mi je skočilo do grla dok mi je sjećanje na moju laž preplavilo svijest sajt za upoznavanje mostova. Mogao sam osjetiti kako mi se toplina širi u macu. Kako nekome reći da želite da vas vežu, udaraju i koriste za tuđe zadovoljstvo?Da vas zadirkuju, istražuju i kontrolišu?Kako objasniti nekome da sam čin pristanka na ovako nešto izaziva uzbuđenje?Pa, ne znaš. Trebao sam ga imati u sebi, ali nisam se usudio da mu kažem. Odvezao nas je na udaljenu lokaciju i nakon kraćeg pješačenja došli smo do čistine sa kojeg se pruža fantastičan pogled. Neobična kombinacija bola praćenog milovanjem dovela me je do orgazma.

Najbolje ponude U kategoriji