Scena Za Zabavljanje U Bendu Oregon

Cole posegne ispod njezine košulje i drži njezinu dojku u ruci.

U početku se malo zadirkuju, a onda ona koristi jezik i počinje vlažne široke poteze. Zatim uzima njegov pulsirajući kurac i stavlja ga u svoja usta. Daju pet jedan drugome i silaze da bi bolje pogledali.

Prošlo je tridesetak minuta kada je dolar od osam poena prešao odmah ispod tribine. Zatim kaže Coleu da skine pantalone što on brzo i čini. Polako pomiče ruku do njenog ramena i povlači je i dok se ona naginje prema njemu ljubi je u obraz. Kada ona povuče jezik, igra ples koji ga izluđuje............. Nakon otprilike 20 minuta..

On je nastavlja milovati i ljubiti dok mu ona prolazi rukama kroz kosu. Glava joj se spušta i ona ga polako liže. Tada dozvoljava da joj sve više njegovog sada neverovatno tvrdog muškarca stavlja u usta. Ona naslanja glavu na njegovo rame dok je on drži dok se ne pribere. Stacey nježno koristi svoje ruke i trlja mu bedra, a zatim se jednom rukom podiže i počinje milovati njegov kurac. Sve to vrijeme nastavljaju da se ljube. Kad sjedne, Cole je već uzeo njenu košulju i pomaže joj da je obuče i zakopča joj je. U početku samo glavom i jezikom se kreće preko njega kao kvaka na vratima svojim jezikom. Može li dan postati bolji?BJ i 8 poena dolara, a nije još ni 0830!Kada završe s dovlačenjem jelena u svoje vozilo i utovarite ga.

Njeni kukovi pokreću ritam naprijed-nazad i taman kad se sprema da mu kaže da stavi prste u nju, on to i učini. Gore se penju na postolje i kreću se dok im nije udobno. Vruće, sočno, u njoj i ona nestrpljivo proguta prvo punjenje, a on opet stenje i puca još aaahhh ooohh i opet je u stanju da ga proguta i očisti najbolje što može.

Mokra je i stenje...... scena za zabavljanje u bendu oregon. On ne vidi, ali Stacey se smiješi.........
Ona stenje i naginje se prema njemu i dalje mahnito pomičući kukove dok ne zadiše i ne dođe do njegove ruke kreacionizam protiv datiranja ugljikom-14. Cole je davao instrukcije Stacey i čak su otišli i vježbali gađanje tako da će Sergeu biti udobnije s njenim pištoljem.

Septembar je i jutro je prohladno, ali jakne nisu potrebne.. Cole izvlači ruku iz njene košulje i počinje je otkopčavati. Stacey insistira da dobiju doručak!!i rade.... Dok se jelen kreće ka istoku, Cole sprema pušku i prasak!!!Zakuca dolar i ode.

Najbolje ponude U kategoriji