Kreacionisti I Karbonsko Datiranje

Naravno, bila sam 'sigurna' da sve mogu sama da sredim kreacionisti i karbonsko datiranje. Osim bogate djevojke, imao sam bogatu djevojku. Nicole je dolazila kao otopljeni led, skidajući ogromne komade svoje odlučnosti svaki put kada bi doživjela orgazam. Duboko u sebi, uvijek sam tražio 'onoga', pretpostavljao sam da su i moji seksualni partneri i nikada im to nisam zamjerio jer traže negdje drugdje kada ja očigledno nisam za njih. Sudeći po izgledu moja tri drugara, oni su bili na podu.

Zato što je poznavala toliko osoblja. Podijelila je zadatke i grupa je otišla. Oduvala je Stevensona i pomogla mi da odem do toaleta. Da, mogu stajati u ženskom toaletu, a da ne izazivam ljutnju. Moje odijelo je bilo skrojeno, bio sam impresivan fizički primjerak i odisao sam karizmom koja je podrazumijevala 'eminentno jebanje'.
Ako je bilo sumnje", pokazao sam na plavušu, "vi ste Kina.""Zašto da ne? Kina koristi Tibet kao zemlju da stavi svoju rastuću populaciju, a to ne uključuje emigraciju - smanjenje poreske osnovice", rezonovao sam."Prema tome, Tibet ima vrijednost. Imali su kancelarije i ovde, u Los Anđelesu, Meksiko Sitiju, Hong Kongu, Londonu i Berlinu. Upijao sam njene jauke zadovoljstva, stenjanje od bola i kombinaciju oboje kada sam završio. Moj plan se iskristalisao. To je sranje. Vidjela je lascivni pogled kojim su me njih dvoje upucali."Doveo si dijete da te brani?"Brielle me je zadirkivala dok je lift krenuo prema gore.„Aja, stani u ćošak i pokrij oči“, uputio je pratilac."Izvinite...izvinjavam se, ali ne mogu to da uradim", rekla je Aya prkosno."On je moj prijatelj iz kreveta."To mi je donelo neke poglede."Jeesh dame, odajte mi priznanje", zastenjala sam."Ona ima devet godina.""Uf... Nazad u moju malu gomilu. Nekoliko sekundi nakon što se pridružila, bilo je više požudnih pogleda iz njene grupe usmjerenih prema meni.

Djevojke su bile ništa drugo do otpuštajući ventil za njegove seksualne frustracije i do kraja susreta, djevojka bi znala da se on upravo tako osjećao. Loraine je rekla da je imao preko 150 seksualnih odnosa i da je toliko dobar da ga često izbodu", ispričala je Aya.

Najbolje ponude U kategoriji