Kako Se Zove Strah Od Zabavljanja

Greta može uvesti tebe i Trish u klub večeras sa probnim članstvom. Sada je ljut i kaznit će me.
I vjerujem joj.""Mogu to prihvatiti, Crve. Ali, želim da znaš da još uvijek možeš koristiti svoj žuti ili crveni karton.
Ima li u gradu prodavnica seks igračaka?""Stvarno? Imaš li, recimo, nekog favorita, Kitten?""The Fantasy Grotto. Panty-Boy Pete će biti naš kurac. PA UŠLA SAM U KUPATILO I DOKOVALA. Takođe sam obukao uniformu za dostavu. Pete, razgovarat ću s tobom muški ovdje na trenutak. Dave se bavio video igricama i zabavama. U Distriktu skladišta.""Imaju li igračke, čepove, opremu za ropstvo, donje rublje?""Imaju sve to, plus biblioteku porno knjiga, časopisa i DVD-a.""Samo sekund, mače", promrmlja Tom dok je kucao na svom kompjuteru.Čuo je tuš na spratu.
Šta ako mi ne dozvoli da dođem na zabavu? "Tom je čuo kako Trish govori: "Tiho, Puppy kako se zove strah od zabavljanja. Kyle bi bio mnogo bolji u sisanju svog tate!Da li bi i Dave to želio učiniti?Sisati tatin kurac?Zašto je razmišljanje o tome da njegovi sinovi sišu njegov kurac uzbuđivalo Toma?Tom je pomislio: "Ovo je bolesno! Zar ne? Zar nije?"Nije mislio da je bolesno zamišljati Gretu sa Boysima!Ta pomisao ga je zaista oduševila!Upravo tada, Tomov mobilni telefon je zazujao. I ako ona ima problem sa ovim, mislim da to neću uraditi. Uglavnom je od ponedjeljka postao rani dan za posao, tako da je mogao doći ranije kući i vježbati u fitnes klubu ponedjeljkom uveče, jer Greta tamo radi kao fitnes instruktor i lični trener. Tom se probudio rano u ponedjeljak ujutro s mnogo toga na umu. On također voli miris Grete nakon što je vježbala. Nisam raspoložen.

Najbolje ponude U kategoriji