Smiješno Upoznavanje Sa Sastancima

Ja sam se samo poigravao."Mike se nasmiješio smiješno upoznavanje sa sastancima. Nazvao je Jen da se prijavi, a zatim je gledao TV. Mikeu je srce zaigralo. Darren joj je nježno milovao dupe.

Tada je Jen primijetila izraz na Mikeovom licu. Ali bilo je olakšanje vidjeti bez tragova. Mike je već odlučio da bude čist.„Otišao sam u bar da gledam kako crnci skupljaju bele žene“, rekao je."Izvini zbog toga... Jen je okrenula glavu unazad, ovo joj je toliko trebalo. Jen se vratila u krevet, grleći svoj ogrtač oko sebe. Zadihana je privukla muža k sebi."Potreban si mi u sebi", rekla je hitno. Mike se uvukao između Jeninih nogu i spustio se na nju. Mikeu je bilo teško da se koncentriše, ali njegovi sastanci te sedmice su prošli dobro.

Zajedno su se istuširali, a onda se Mike spakovao. Rukovali su se."Nisam znao da živiš u Londonu", rekao je Mike."Podijelio sam se između ureda moje firme u Londonu i New Yorku", objasnio je Darren.
To bi bilo uzbudljivo, ali znao je da to nije ono što zaista želi. Povukao je Jeninu glavu da pogleda Mikea."Reci ovom kretenu da umukne!"naredio je."Ne kučko!"Darren je vrisnuo."Reci 'začepi'!"Kada je Jen oklevala, povikao je "Reci to kučko! 'Umukni!"Reci!""Cuck začepi", rekla je Jen gledajući dolje, ne mogavši ​​pogledati u Mikeove oči aplikacije za flertovanje. Pritisnuo je svoj kurac uz njene usne."Hajde šećeru, pokaži mi šta znaš."Jen je otvorila usne i uzela Darrena u usta. Jen je te noći bila previše bolna za snošaj, ali znala je da je Mikeu potrebno oslobađanje i uvjeravanje. Ponovo je izgledalo normalno, glatko i bez mrlja, crvenih tragova je nestalo. Bio je toliko debeo da je mogla progutati samo njegovu kurčevu glavu i malo njegovog drška. To je bilo uzbudljivo, ali Jim joj nije mogao dati ono što joj je trebalo.

Najbolje ponude U kategoriji