Timeout Speed Dating

Crte lica joj više naginju kineskim, a kosa joj je svilenkasto crna, ista kao i kosa njene majke. Mislim da su to uradili kada nisu želeli da razumem šta govore. Miris njenog parfema i njene meke grudi koja se gura u moju ruku bio je uzbuđujući timeout speed dating. Nikada ga nije spomenula, a raspoloženje joj je bilo veselo.
Gurnula ih je gore i osjetio sam kako mi je hladan zrak udario u vreću s loptom dok je bila izložena.Čuo sam je kako duboko diše i uzdiše, držeći moju karlicu podignutom dok je provjeravala jaja i osovinu svog unuka.. Zamišljao sam kako će izgledati jašeći moj kurac, ali sam se istovremeno brinuo da će je slomiti, jer je izgledala tako delikatno. Svi likovi prikazani u ovoj izmišljenoj priči su stariji od 18 godina. Bilo je uzbudljivo držati je i osjetiti njen miris i kad god je bilo moguće nježno bih pritisnuo svoju tvrdu erekciju u nju.

Pazio sam da se ne pomaknem da je ne ometam. Osjećao sam njen vreli dah na svom vratu i njene meke grudi obučene u spavaćicu kako se dižu dok je spavala. Ništa nije bilo previše dobro za njenog unuka. Kada je izašla, kupatilo je bilo mračno osim noćnog svjetla. Toplina senzualnog poljupca na rastanku još je ostala na mojim usnama. Baka je zvala i dugo razgovarala s mamom nakon njegove smrti. U prostoriji je bilo svijetlo i ja sam se prevrnuo da je ukradem pogledom dok je odlazila. Imao sam još nekoliko nedelja pre nego što sam počeo da radim i radovao sam se unapređenju mog odnosa sa mamom. Objasnila je da njenoj majci treba neko da pomogne oko kuće i da se oseća usamljeno zbog smrti mog dede. Nisam obraćao pažnju na predstavu dok sam potajno gledao svoju prelijepu majku. Izašli smo iz hotela i otišli na sahranu.

Najbolje ponude U kategoriji