Trener Za Sastanke Atlanta Ga

Držeći se za šoljicu kafe obema rukama, nesigurno je balansirajući samo nekoliko centimetara od njenog lica dok se naginjala na pult za podršku, sada zatvorenih očiju, ne verujući svojim slabim kolenima dok je nastavila da glumi ravnodušnost, iako je njena maca osećala drugačije . A onda kao da je to kompliment, duboko 'V' njenog dekoltea dalo je dovoljno naznaka dekoltea pokazujući meke zaobljene kosine njenih grudi.
Osjetila je svaku i vrlo snažnu ejakulaciju koja je okupala unutrašnjost njene pičke, čiji je osjećaj najčešće pokretao njezino vlastito oslobađanje, gdje mu se zatim pridružila, muzeći njegov penis nevoljnim kontrakcijama svoje mace dok je s njim dosegla vrhunac. Još jednom im je njihov vozač otvorio vrata kada su izašli ispred kabine srednje veličine, ali veoma skupe.Čak i prije nego što je stigao do vrata, Chris je mogao čuti zvuk smijeha koji je dolazio iznutra."Priređuješ mi večeru? Ovdje gore?"ona je pitala.„Ne baš“, objasnio je dok je vukao ruku oko njenog struka, prišao vratima i pokucao. Uvijek je bila iznenađena što će Steve dobiti i primiti takvo zadovoljstvo gledajući je.
Iznenađenje je počelo čim su izašli na vrata svog doma."Limuzina?"upitala je iskreno iznenađena."Izlazimo u limuzini? Gdje idemo?"upitala je sada pomalo zabrinuto."Šta stvarno namjeravaš ovog puta Steven?"rekla je koristeći njegovo formalnije ime, što je Chris obično činio kad god je bila ozbiljna."Samo mi vjeruj ok? Kao što sam ti rekao, želim da imaš priliku iskusiti sve i sve što si ikada poželio. Putovali su dvadesetak minuta prije nego što su krenuli kanjonom. Steve je sjedio i čitao jutarnje novine, kako je htio, miris svježe skuvane kafe, njegov drugi saputnik, jer Chris još nije sišla dolje. Izgledala je pakleno seksi i znala je to. Chris je jutros bio previše napaljen da bi dozvolio da njihova igra traje mnogo duže, predajući se njegovom zadirkujućem milovanju mnogo ranije nego inače."Jebi me!"udahnula je."O Bože Steve, jebi me!"Chris je spustila šolju kafe na pult pre nego što ju je prolila, osećajući ruke njenog muža dok se u potpunosti penjao na zadnji deo njenog ogrtača, zvuk njegovog otkopčavanja kaiša, a zatim zvuk njegovog spuštanja patentnog zatvarača.Činilo se da je potrajala čitava vječnost, iako su bili samo trenuci dok joj pritisak njegove čvrstoće na dvostruke obraze njenog dupeta nije rekao da je spreman."Samo ga utrljaj tamo na trenutak", prednjala je, voleći osjećaj njegovog tvrdog bockanja dok je klizio gore-dolje kroz pukotinu njenog dupeta. Igrali su je dovoljno često da je Chris znao da je bolje popustiti, a ne da joj je smetalo popustiti, nije.

Sada je bio red na Chrisa da sjedne i opusti se, jer se nije pojavljivala u radnji do deset, radila je nešto kasnije, a zatim se zatvarala dok je Steve sam brinuo o isporuci u posljednji trenutak ili se vraćao kući da se javi statusu očekivanih dolaznih pošiljki trener za sastanke atlanta ga. Zatim su se vozili strmim vijugavim putem usred visokih smreka i borova, sve dok pojava svjetla nije prorezala sve veću tamu ispred njih. ok?"I dalje je bio previše zagonetan, previše zagonetan za njen ukus, i to ju je činilo nervoznom."Dušo? Da li bih ikada učinio nešto što bi te povrijedilo?"pitao."Onda mi vjeruj", rekao je još jednom, iako te riječi i dalje nisu imale nikakvu sigurnost za nju. Sa jedva više od pet stopa, njene prilično velike grudi su imale tendenciju da izgleda "teška na vrhu", kako je često govorila o sebi. Steve joj je samo uputio isti zli osmijeh koji joj je uputio prije."Ma daj Steve!"molila je iskreno."Moram nešto da znam! Moram da znam šta da planiram da obučem ako ništa drugo!"Na to je zastao, razmišljajući."Da budem iskren, dušo, zaista nije važno šta nosiš!""Oh, to je velika jebena pomoć!"rekla je ogorčeno."Dakle, ako ne nosim samo kratke hlače i majicu, bilo bi u redu?"Obojica su se nasmijali, vulgarnost njihovih riječi bila je nježna, ismijavajući se obećanjima o još većoj strasti i oduševljenju."Sjećaš se šta sam ti rekao prije deset godina?"pitao."Oh, naravno, sjećam se svega što si mi rekao prije deset godina", odgovorila je sarkastično. Steve je stajao između svoje žene i kafe koju joj je sipao čekajući na pultu. Chris je ispio gotovo cijelu čašu vina u jednom gutljaju. Steve se nagnuo u nju još bliže, usne su mu sada hvatale meke sitne ugrize sa njenog vrata, a ruke su mu ponovo bile zauzete njenim grudima, gnječeći njeno meso, igrajući se njenim bradavicama."Bože, volim te", pevao je u njen vrat, osećajući kako mu želja lako klizi kao da ga neka nevidljiva ruka vodi u njen tečni prolaz. Ali kad god je upotrijebio taj određeni izraz, to je značilo da nešto namjerava, a to nešto je obično dovraga iznenadi. Svi se okupimo jednom svakih par mjeseci da se zabavimo, pustimo kosu da tako kazemo, pa se vratimo na nas normalan svaki dan. Gornji sprat otkrivao je nešto što je izgledalo kao nekoliko dodatnih prostorija, kao i nadstrešnicu koja je pokrivala skoro polovinu produženog plafona u ogromnu dnevnu sobu u kojoj su sada stajali.

Steve i Chris bili su u braku deset godina. Vjerovala mu je da, uvijek je vjerovala, uvijek bi vjerovala.

I kao što je to obično bivalo, Chris se pojavila u svom kratkom puderastoplavom bade-mantilu bez ičega ispod. Chris je poznavao ovo područje, ona i Steve su se često sami vozili ovim putem na putu na piknik, ili jednostavno pješačili i uživali u planinskom pejzažu.

Chris je sa zadovoljstvom zastenjala, osjećajući kako mu cijelom dužinom klizi unutra, a koljeno joj je već pokleknulo iako ju je Steve držao lako prikliještivši je uz pult dok je počeo zabijati svoj neophodan kurac unutra i iz njezine bezobzirne vatreno-vruće pičke.

Najbolje ponude U kategoriji