Stranica Za Upoznavanje Kršćanske Veze

Njene velike viseće sise-dinje grle njegovu stranu.„Nastavite da se ljubite, ali posegnite ispod njenog dupeta i zgrabite struk njenih gaćica“, rekla je.

" Tori se složila, stežući svoju malu šaku oko njegovog kurca što je čvršće mogla koliko je mazila, "tako veliki, debeo, mački ugodan kurac." "Pitala bih te kako se osjeća njena maca, ali ti ne znaš, da li ti Billy?" rekao je doktor. Sisao sam Billyjevu kosti dva puta dnevno u protekloj sedmici.""Uživaš li u tome, Billy?"upitala je doktorica, gledajući ga svojim lijepim očima."Uh-huh", odgovorio je sa bojažljivim osmijehom, natjeravši majke da se kikoću."Svaka kap, zar ne, dušo?"- rekla je ponosno njegova prelijepa plava majka."I bila si samo u grudnjaku dok si ovo radila, zar ne, Tori?""Bili, danas će tvoja mama prvi put otkopčati grudnjak za tebe", rekao je doktor Lavdžoj, gledajući ga u oči, "zar nije to uzbudljivo.""Trebalo bi da bude, budući da si toliko fasciniran njenim velikim grudima. Doktor je bio potpuno svjestan svog odgovora i pogledao je Tori."Mama, tu je stolica pored tebe.

"Uguraj ga, dušo", rekla je tiho Billy je polako pojebao svoj kurac u njen baršunasti tunel za pičku, osjećajući kako se mokri zidovi njene mace čvrsto omotaju oko mesnate debljine njegovog kura. Tori je držala korak s njim, a njena ruka je bila omotana odmah iza njegove, stabilno ga udarajući po kostima. Idi gurni svoj hardon u nju." Billy je prišao svojoj majci. Mjesto tako velikih majčinskih sisa oko njega učinilo je da se Billyjev hardon savije dok mu se u punoj tvrdoći granao iz međunožja."Tori, volio bih da se vratiš na sofu i zavališ se.
Ne morate se bojati", rekla je s ljubavlju. Bili je sa zadovoljstvom povukao naramenice njenog crnog grudnjaka, baš kao što ga je ona učila i otkopčao četiri kuke koje su ih držale zajedno. Pokušao je malo da se povuče, ali su ga njene snažne noge držale na mjestu.
Prekrasna brineta Doktor ogulila je čaše i dvije ogromne sise u obliku suze su se oslobodile. Zajedno su radili uglas, trzajući se njegov penis gore-dolje stranica za upoznavanje kršćanske veze. Uhvativši to, majka se nasmiješila, a zatim progovorila."Ona klizi svojom mokrom macom gore-dolje po tvojoj kosti, dušo, i tako je dobar osjećaj."Od požude su ga izluđivali oba glasa žena, a posebno mamin.

Dok je posegnuo da joj zgrabi gaćice, doktor mu je zabacio njene snažne gole noge oko leđa i povukao ga na sebe. To je prirodan način stvari.""Je li zato moj tata uzima Viagru?"upitao je Billy."Dakle, on još uvijek može biti tvrd?"Tori se zahihotala, pomalo posramljena."Billy!"prekorila je."Izvini mama. Uhvati trake koje su joj oko bokova i skini mamine gaćice."Billy je uhvatio naramenice Torinih finih gaćica i odlijepio ih s njenog međunožja. Potreban je lijep čvrst hardon da bi se probušilo žensko pičko i pravilno preoralo njenu macu. Ovo je izmamilo osmeh kod doktora."Sviđa li ti se ono što si dosad vidio, Billy?"ona je pitala."Uh-huh.""Tori, zašto ga ne bismo naučili kako da otkopča tvoju", predložila je Laura."Naravno", rekla je majka, okrenuvši leđa svom dječaku."Vidiš koliko su debele naramenice njenog grudnjaka, Billy?"pitali su doktori."Tako su građene da izdrže ogromnu težinu njenih trideset i osam sisa H čašice. "To rasteže njenu macu i ide dublje nego što je bilo koji drugi dječak ikada prošao ." Tijelo tinejdžera je zadrhtalo od ushićenja dok je udarao kurac na njihove riječi. Takođe ćeš danas gurnuti svoju mamu u maminu macu.""Stvarno?"upitao je tinejdžer otvorenih očiju od uzbuđenja."Da, ali nećeš raditi nikakvo pumpanje.
Laurini i Torijevi mamutski vrčevi bili su pritisnuti zajedno oko dečakove glave, tako da je bukvalno izgledalo kao da mu je vrh kose okružen prstenom ispupčenih prsa. Dečaci čiji se kurac podiže do ovog ugla imaju neverovatnu snagu mišića i tonus u korenu penisa", objasnio je Doktor."Da, zapravo možete vidjeti mišiće i ligamente duž baze, to je nevjerovatno", rekla je Tori, proučavajući kosti svog sina."I čvrsto su se povukli, što će mu pomoći da održi snagu njegovog kura omogućavajući mu da probije kroz žensku vaginu nevjerovatno snažno i duboko.""Ohhh", promrmljala je Tori, osjećajući kako joj se pička-cijev steže i bradavice joj se stvrdnu.

Nije mogao vjerovati koliko je debela i široka areola njegove mame, a njene bradavice su izgledale kao velike gumene izbočine koje su napravljene da se sišu."Mmm, zar nisu prelijepe, Billy?"upita doktor."Da", promrmljao je zaneseni dječak. Lovejoy je brzo ustao. "Njena velike meke sise poskakuju na tebe, Billy.
njena pička. Lovejoy se zahihotao."Bez brige. Njegove oči uživale su u mjestu između njenih bedara dok joj je svlačio gaćice niz noge i sa njenih seksi bosih stopala.

Najbolje ponude U kategoriji