Dateline Online Dating

On je krenuo na posao.
Bilo je to pomalo kao da ga gledaju dok mu rade te stvari. Damon je upravo završio čitanje jedne od Steveovih porno priča na internetu. Sjetio se da mu neće biti dozvoljeno da koristi kašiku. Skuvaćete nam punu ćurku večeru tipa Dana zahvalnosti, sa svim ukrasima, sve napravljeno od nule.

Također, reci mi gdje živiš."Steve je bio šokiran, ali i zaintrigiran. Krompir, povrće i sos od brusnica mogli bi sačekati kasnije.
Imao je jedva 20 godina i izgledao je još mlađe. Kevin ga je udarao naprijed-natrag, a zatim ga mazio vrhovima prstiju, uzrokujući da je zakucao."Pažljivo", rekao je Damon, "nije dozvoljeno da dođe."Kevin je rekao Steveu: "Okreni se."Masirao je svoju guzu."To je najčvršće dupe koje sam ikada osjetio."Okrenuo se Damonu i upitao: "Mogu li ga natjerati da me obrubi?"Steve se ponovo spustio na koljena i skinuo Kevinove mokasine, zatim čarape, pa pantalone i na kraju donji veš. Iz Steveovih priča bilo je jasno da je on bio ozbiljno pokoran, pa je Damon mislio da bi mogao dobiti udarac od dominantne, pomalo uvredljive e-pošte.

Do kraja obroka, ostali su ignorisali Stevea i nastavili sa tipičnim razgovorom za večeru. U svaki je isjekao malo svježeg voća i dodao malo mlijeka. Osvrnuo se i vidio Damonovo stopalo u njegovoj zadnjici, a prsti su mu golicali rupu. Steve je ležao na podu dateline online dating. Steve je oduvijek smatrao da je voljno pokoravanje podložnije od prisilnog pokoravanja. Kevin je posegnuo i gnječio svoje velike grudi.

Najbolje ponude U kategoriji