Zabavljanje Prije Razvoda Je Konačno Wisconsin

Gwenina maca je sada bila još glatkija.
I mi smo. Ovo malo cviljenje koje je dolazilo iz njenih usta izazvalo je moj orgazam zabavljanje prije razvoda je konačno wisconsin. Srećom sve je bilo na svom mjestu. Sedeli smo veoma mirno. Pitala me da li idem na let 101, odgovorio sam da. Mirišući njen divni sok nekoliko sekundi, a onda sam jezikom polako polizala prst.

Nosila je crnu džemper haljinu od kašmira. Kad je posljednji autobus krenuo, Gwenina stopala su se vratila u moje krilo. Bila je mokra nevjerovatno.

Od živaca valjda. Ovaj aerodrom nije kao veliki mega aerodromi u gradovima. Ne ovdje, već u bračnom krevetu, u toploj slabo osvijetljenoj prostoriji. Duga plava kosa sa krznenom kapom na vrhu i odgovarajućom bundom pune dužine koja joj prekriva tijelo koje je pravilo 666 kada izlazite.

Za putnike koji čekaju na raspolaganju je nekoliko soba srednje veličine. Bio sam blag, a ona je stalno govorila;"Pitam se gdje je otišao?"Zatim je sa osmehom ponovo pronašla moj kurac, tamo gde smo bili ranije. Njena hladna ruka, koristila je svoju pivsku ruku, zgrabila je moj tvrdi kurac. Dok smo hodali niz put mlaznjaka, mislim da smo oboje bili nezgodni. Rekla je da se ljubila u usta.

Najbolje ponude U kategoriji