Neželjena Pošta Za Sastanke

Rekao sam mu da posebno AI nije zaposlio 16-godišnjakinje koje su imale izvode iz matične knjige rođenih u crayoli. Djevojke su bile poznate po cijelom gradu, barem među najvišim rukovodiocima drugih kompanija. Zauzvrat, DA je obećao da neće tražiti smrtnu kaznu. AI je unajmio tipa po imenu Nat Coleman, iz nekog nepoznatog razloga. Ne samo da nije uspjelo, već je i Jenny Senter tužila Nata!U ovom slučaju, 16 će koštati Nata 20.000 dolara ako Nat ima novca.

Ubilo me je što sam ih pustio, ali Nat mi nije ostavila drugi način. Međutim, suđenje je nekako prekinuto kada je Jenny optužila Nata da "pokušava da me navede da prodam svoju pičku!"Sudija je pokušao da ućutka Dženi, ali Dženi je bila u centru pažnje!Riječ 'maca' odjeknula je sudnicom nekoliko puta, a sudija je konačno zatražio pauzu. Odveli smo Lindu u spavaću sobu, a ja sam jebao Lindu dok je Linda jela sekretarinu pičku. Vau!Pomaknula se u moj dodir i počela mazati tako jako da joj je krenulo niz nogu. Sve velike kompanije u ovom gradu (a vjerovatno i svakom drugom gradu u SAD-u) koriste korporativne kurve.

Većina djevojaka koje dođu na razgovor očajnički žele novac. Mogu se prodati za AI ili ga mogu prodati na ulici. Rekao sam mu da nijedna žena tog imena nije radila za AI tokom mog vremena kada sam bio CID. Linda je počela da doživi orgazam i nastavila da doživi orgazam sa svakim udarcem koji sam je zadao.

I, naravno, prava Shirley Wilson ne može biti korporativna kurva. Njena otvorena seksualnost natjerala je muškarce da se dignu drugi, pa čak i treći put. Advokat ga je potom ispitao. Stavio sam njene noge preko svojih ramena i gurnuo kurac u macu koju je držala spremnu svojim zauzetim malim prstima.

Ako prođe sve testove, postavio sam je za sekretaricu u uredu CID-a. Bila je dobra u jedenju pičkice, ali opet ne najbolja.

U mislima sam se ponovo vratio na dan kada sam intervjuisao devojku koja je neko vreme trebalo da postane 'Beth Kantor'. Nisam mogao vjerovati u razliku!Bila je divlja žena koja je željela da je tvrdi muškarac siluje kako bi se pokorila.
Linda je sekretaricu vrlo brzo dovela do orgazma neželjena pošta za sastanke. Ako nađemo nekoga ko je lagao u svojoj biografiji, neka ide!Ako nađemo da neko pokušava brzo da potegne mušteriju, on ode i ide na sud. Vidio sam da su djevojke koje odlaze dobile lijep bonus za to što su držale jezik za zubima i nastavile dalje bez ikakvih problema. AI je platio Natu, ali Nat nije radio nikakav posao za AI. Radim za Aardvark Industries.

AI plaća plaće sekretara za male poslove. Nije imala ni 20 godina. Pitala je da li želim da osetim njene sise?Jesam, a ona je odgovorila kao upaljena kurva!Htjela je da joj strgnem suknju i pojebem je na svom stolu!Nekako sam uspio zadržati kontrolu i rekao joj da skine svoju suknju. Natjerao sam je da izađe gola da uzme dokument od mojih sekretarica CID-a. Mušterije veštačke inteligencije vole takve stvari kod devojaka i 'Beth Kantor' je postala jedna od najboljih devojaka koje sam ikada zaposlio. Onda je Natin usrani advokat počeo sa mnom. Bio sam skoro spreman da je odbijem kada sam je naterao da se približi meni i nežno sam joj protrljao usne. Drugi momci me nisu hteli procenjivati, jer bih onda ja njih. Skinula sam se i legla na krevet.

Bikini zona ti je obrijana; naše mušterije to vole.

Najbolje ponude U kategoriji