Sugar Daddy Sajtovi Za Upoznavanje

I čekao. Možda zbog adrenalina, ili neugodnosti kada je razotkrila zadnjicu, udar nije toliko peckao nego je poslao val energije koji je strujao kroz njenu karlicu, dajući joj osjećaj kao da mora da piški. Pokušala je - o, kako je pokušala ponoviti batine golim dnom u svojoj spavaćoj sobi, ali bezuspješno.
Probala je sa pojasom - ništa. Osjećala se tako osjetljivo tamo dolje, tako živa i bockava, da nije željela pokvariti osjećaj prikrivajući ga svojim donjim vešom. Tek kada je izašla u hodnik, usudila se povući najlonke, a čak ni tada ih nije povukla do kraja.

Možda je zbog toga ruka oca Petrija ostala zakopana u mekoću njenog breskvastog dna, a njegovi prsti su se zabijali u njeno meso, a dole između njenih nogu. Gledala ga je kako tetura preko hodnika i u njegovu mračnu, pljesnivu radnu sobu Sugar Daddy sajtovi za upoznavanje. Svidjelo joj se. Radoznala odakle dolazi taj osjećaj oslobođenja, poslala je svoje prste da istražuju tamo dolje jedne noći i otkrila određeno malo područje, malu kvrgu, ako hoćete, koja je djelovala kao prekidač. Boreći se da ustane, primijetila je da na nozi oca Petrija nema mrlje od mokraće, ali je u njegovom krilu bilo mokro mjesto za koje je pretpostavila da je od vina."Odbaci pogled sa mene!"upitao je, brzo miješajući novine u krilo.
Probala je sa ping pong veslom - ništa. Obukla bi haljinu i namjestila je tako da joj se bradavice ne vide, ali su joj bradavice uvijek bile samo nekoliko centimetara od otkrivanja.

Najbolje ponude U kategoriji