Najbolje Mesto Za Sastanke U Daki

Nije si mogla priuštiti trgovinu mini kombijem, a održavanje u popravci bilo je malo skupo. Nazvao je sutradan i zamolio je da dođe da čuje njegov koncert tog petka. Tom joj nikada nije zgazio prst na nozi, i uvijek ju je činio dobrom kad je mnogo puta zgazila njegov. Zabilježila je da će morati istražiti nekoga ko će pokositi travu ovog ljeta.
Nestao je rok gitarista, evo ga kao ozbiljan klasični muzičar, koji svira trubu sa orkestrom svjetske klase, a da li čovjek može nositi smoking!Počeli su da provode vreme kao par. Ali nije mu davala ni ono što bi žena trebala. Prvo ga je natjerala da nosi ta odijela, a bila su samo pohabana jer su bila jeftina i stara. Mogao sam da osetim energiju odavde kao što sam je osetio prvog dana kada me je zagrlio."Oh, hajde Mama Baby, imam još mnogo misterija da pronađem!"pomislila je u sebi. Bio je tako pametan, tako načitan i tako strastven u svojim uvjerenjima od religije preko politike do svojih omiljenih sportskih timova najbolje mesto za sastanke u Daki. Tom ju je naučio o džezu. Um joj se stalno vraćao na vizije dosadnog starog Toma. Vredno je radio i ubrzo je njegov školski bend postao poznat kao jedan od najboljih u državi. Do tog trenutka nije shvatila koliko joj je nedostajao regulacija web stranice za upoznavanje. Dobro je izgledao.Čovjek je izgledao dobro u oštroj bijeloj košulji s tamno maslinasto zelenom majicom koja je sa ukusom virila kroz otvorenu kragnu, tamnoplavim farmerkama i maslinastom sakou od sumota koji je zaokruživao ansambl.
Kako su djeca rasla, njihove aktivnosti su diktirali porodični kalendar. I nikad prije nije bila toliko željna muškarca.

Vino je bilo divno, muzika je bila elegantan džez koji je volela...

Najbolje ponude U kategoriji