Zabavljanje U Jersey Cityju

Rekao si mi pošto sam bila tako dobra djevojka da mi je pička lijepa i mokra kad si htio da ti mogu sisati kurac.

kada si završio sa poljupcem, snažno si ugrizao moju donju usnu šaljući oštar talas bola kroz mene. Ustaješ iza mene, uzimaš svoj kurac i trljaš ga o moju macu zadirkujući me glavom...ali onda se pomjeriš u moje dupe i samo zalupiš svoj kurac duboko u meni što je moguće. Treba mi tvoj kurac u sebi...molim te...molim te...zalupi ga u meni jako i brzo zabavljanje u Jersey Cityju. glavu nazad i ponovo je gurni dole, jebeći me jako u usta. Odveži mi zapešća i sjedi na ivici kreveta da mogu kleknuti ispred tebe da dobijem svoju nagradu. Toliko sam mokra da mi sokovi cure iz moje mace, a ti mi kažeš da sam tvoja da radiš šta god želiš. Pucao si mi u guzicu jer nisam dovoljno brzo odgovorio na tvoju komandu.

Izvadila si ih isto tako brzo...samo si htjela vidjeti koliko je moja pička bila mokra za tebe. Polako radim kako si naredio. Voliš me čuti kako molim za tebe, zar ne?Nije te briga za šta molim...samo to što molim...daje ti više moći nad mojim tijelom.moje potrebe...moje želje...
Spavao sam u tvom krevetu sav ušuškan i topao ispod pokrivača koji ponekad dijelimo kada si sinoć ušao u spavaću sobu. Ti mi kažeš da skinem iglu sa klitorisa i natjeram sebe da svršim, ali da ne stavljam prste u svoju macu. Tvoje usne su se susrele sa mojima, ljubeći me isprva nežno, a onda sve dublje i jače... Trebaju mi, zaslužujem ih, želim ih.

Tvoj jezik je pratio moja usta, moje usne su se otvorile da uhvate tvoj jezik, ali si se povukao od mene. Lizala sam ih i sisala kao da je tvoj kurac u mojim ustima. Kažeš mi da se povučem, okrenem i sagnem, da ti pokažem svoju kurvu macu. Strah ili iščekivanje?neke od oba. Tvoja ruka se spustila između mojih nogu i gurnula si prste duboko u moju macu. Nadao sam se da si zadovoljan... dao si mi prste da očistim sokove od moje mace.

Najbolje ponude U kategoriji