70 30 Stranica Za Upoznavanje

Seks nije bio strašan, bio je dobar, ali jednostavno nije bio tako uzbudljiv kao što ga svi uvijek čine. Ali znala je da je to zato što sam se pljeskao misleći na nju, i to joj se svidjelo. Otišlo je do njene telefonske sekretarice. Vjenčali smo se kada sam ja imala 21, a ona 19 godina. Bio sam siguran da sam ga pogrešno čuo."Jebaću ti ženu", rekao je glas ponovo, polako, kao da sam idiot što ne razumijem njegove riječi, ali i dalje s prizvukom zabave, kao da razgovara s djetetom koje je nekako smiješno što ne pratiš korak."Prijetite li mojoj ženi?"rekoh, a ljutnja mi je rasla."Ne ti jebeni idiote, ona će te ostaviti zbog mene. Nije mi slala nikakve poruke, što je bilo drugačije nego prije, ali sam mislio da je jednostavno van navike.

Laurie je zastala na trenutak, a onda je odgovorila: "Maddie. Bilo je čudno, ali u tome nije bilo ničeg određenog. A znao sam da i Laurie voli pažnju. Nedavno sam naporno radio.
Da je samo seksi, to bi bila jedna stvar, ali je bila i šarmantna, inteligentna i voljela je da se stalno smiješi. Bilo mi je, zapravo, drago što Laurie nije stalno očekivala da je zabavljam, da se sama može zabavljati, jer je to skinulo pritisak sa mene. Zato sam pokušao da je pitam šta je nedavno radila, a da nisam bio previše direktan u vezi sa mojim sumnjama, ali ona je uvek imala odgovor koji je zvučao kao da je sve tako normalno. Poljupci!"Mislio sam da je malo čudno što je spomenula da je s Maddie kada me Maddie upravo nazvala pitajući gdje je. Ipak, nisam svršio, čekajući da dođe kući.Što je postajalo sve teže i teže jer je ostala vani kasnije nego ikad. Njen plosnati stomak samo je naglašavao kako su njene ogromne sise veličine odbojkaške lopte projektovane prema van. Bila je visoka skoro kao i ja, a kada je nosila štikle, što je često činila, znala je biti i viša 70 30 stranica za upoznavanje. Naravno da je tada bila slatka mlada djevojka, ali to je bilo prije nego što je postala seks bomba koja je okrenula sve glave dok je hodala ulicom.
Niko od nas nikada nije bio ni sa kim. Je li Laurie s tobom?"Bio sam zbunjen na trenutak."Ne, mislio sam da je večeras izašla s tobom."Uslijedila je duga pauza i čuo sam Maddie kako razgovara s nekim daleko od telefona, ali nisam mogao čuti što se govori. Uopšte nije bilo agresivno, više kao da je pozivatelj mislio da je ono što govori tako smiješno, kao da nije mogao vjerovati da ja već ne znam šta govori."Šta?"Rekao sam. Iako sam poznavao Laurie i ja imao vezu koja bi preživjela sve, nikada nisam želio biti tip koji neće uspjeti ženi poput Laurie pružiti sve što zaslužuje.

Nikada nismo bili ni sa kim, i odlučili smo da ostanemo čisti do braka novi trendovi u online upoznavanju. Većina muškaraca bi se odmah fokusirala na njene ogromne, okrugle sise. Nije da sam potpuno zaboravio na to, ali to je od moje prvenstvene brige postalo samo neka glupost koja se dogodila, samo jedna od onih stvari koje su čudne i nikad se zapravo ne zna šta se dogodilo.
Zabavljam se! Vraćaj se kasno, ne čekaj. Samo što je Laurie počela raditi nove stvari, činilo se da joj se raspored malo promijenio, imala je drugačiji izgled. Nije postojao način na koji bi neki tip mogao jednostavno odlučiti doći i uvjeriti Laurie da bude s njim, da bude toliko hrabar da to čak i izjavi prije nego što to učini.

Ponekad bi me zadirkivali kako je čudno što sam dobio takvu savršenu ženu. Međutim, imati velike sise ne znači ništa ako nemaš figuru koja bi to potvrdila, a Laurie jeste, a onda i neke.

Kad je bila spremna, ustala je i stala preda mnom da joj se divim. Nisam bio najpopularniji momak u srednjoj školi, bio sam samo običan momak sa normalnim prijateljima. Znao sam da su vjerovatno ponekad razmišljali o tome da je jebaju i možda su masturbirali na to.

Najbolje ponude U kategoriji