Novi Trendovi U Online Upoznavanju

Lagano ih je protrljao i raširio mi noge.
Besno sam protrljala klitoris dok mi je on jebao lice, i podigla pogled i njega. Pogledala sam u lišće drveća iznad nas, osjećajući njegov vrući slatki dah na svojoj natopljenoj mački. Nosila sam džemper koji mi je bio malo veliki i bez grudnjaka, tako da je hladan vjetar koji je duvao kroz vlakna mog džempera učinio da mi se bradavice stvrdnu. Razdvojio mi je usne i otkrio moj mali klitoris, blistajući od mojih sokova."Kakva ti je lijepa maca, moja mala kurvo."Uz to je jezikom tresnuo moj klitoris i ja sam zadahtala.
Podigla sam pogled prema njemu, stavivši ruke na njegove, a on me zamahnuo tako da su moje grudi pritisnule njegove grudi. Njegova kontrola nada mnom je bila takva. Lagano je progunđao, polizao mi klitoris i prstom se zabio duboko u moje tijelo, unutra i van;unutra i vani. Uvek sam bio takav, više usamljenik nego društveni čovek. Možda čak i nastavak ovog.. Ja sam stenjao od takvog zadovoljstva. Ostala sam bez riječi i moja maca je bila natopljena.
Ja sam tvoja mala drolja", zastenjala sam mu dok je postajao još tvrđi u meni. Nisam mogla a da ne prekinem poljubac i dahnem od zadovoljstva."Daj da vidim ovu tvoju mačku, ti prelijepa mala kurvo", rekao mi je dok me je položio na leđa i izuo cipele novi trendovi u online upoznavanju. Bilo je apsolutno prekrasno, ono malo što sam vidio od toga, prije nego što me zgrabio za bokove i zario duboko u moju otvorenu macu ignorisani na sajtovima za upoznavanje.

Najbolje ponude U kategoriji