Besplatna Android Aplikacija Za Upoznavanje

Niko me ne bi mogao natjerati da svršim tako brzo kao moj ljubavnik. Naredni pucnji iz njegovog kurca pali su svuda u moj vaginalni kanal.

"Tako mi je žao, dušo", rekao je u moju kosu dok mi je nos golicao ušnu resicu. Ponovo sam zastenjala na senzualni dodir njegove velike ruke. Samo saznanje da je on na meni bilo je dovoljno da utrostručim moje zadovoljstvo od svakog dodira koji je stavio na moje golo mlado tijelo. Imao je ukus slatke sode, ali je imao aromu citrusa, što mi se dopalo. Počela sam stiskati mišiće svoje mace u ritmu kako bi odgovarao njegovim udarima. Usledilo je još pokušaja da se borim sa mojim jezikom i konačno sam ga pustio da pobedi. Glasno je zastenjao i rekao: "O, jebote, dušo, ja ću da završim!"Njegov kurac je nabujao u meni. Moja G-tačka je brujala i nabujala pod ovom novom pozicijom.
Vaše pripovijedanje definitivno NIJE "vanilija". James je udario u mene jače i brže nego ikad. Mogla sam osjetiti njegov topli, vlažni dah kako mi prekriva vrat i vilicu.
Nisam odgovorio;Nastavila sam da spavam dok sam osjetila kako mi njegova lijeva ruka lagano stišće kuk. Ovog puta sam mogao čuti kako se na silu izvlači iz mog meda. Nastavio je nježno napadati moj jezik svojim dok sam se spuštala do njegovog struka i otkopčavala mu farmerke besplatna android aplikacija za upoznavanje. Klitoris mi se stvrdnuo i postao toliko osjetljiv na njegov dodir da sam konačno vrisnula kratko, ali glasno: "Oh!"Odnekud sam iz daljine čula kako se Džejms smeje pobedničkim tonom, a zatim mi trlja klitoris brže i jače."Svrši za mene, curice. Njegovi životinjski udari pogađali su mjesta za koja nisam znao da mogu osjetiti.

Osjetila sam kako se njegova erekcija pritiska na moju vruću i sada prilično vlažnu macu. Zabio mi se u pičku dok sam vrištala i izvijala se ispod njegovog prekrasnog tijela. Ovo je imalo željeni efekat.

Osjetio sam kako mi se vrućina diže na lice dok sam pocrvenjela. Dok sam okretala kukovima uz njegov kurac, on je napravio kratke udare na moj klitoris. Zatim su dva prsta umasirala moju vlagu u moju natečenu stidnu regiju. Bilo je to kao da si naduvan kao balon. Mora da je znao da sam glumila san zbog dahtanja koji je izvirao iz mojih djelomično otvorenih usta dok je prelazio rukom od mog kuka do moje nadlaktice. Prošlost je sada bila miljama daleko od nas.
Rezultat je bio trenutan. Podignula sam svoje lice do njegovog i poljubila mu usne resursi christian dating. Moja maca se grčila i eksplodirala sa spermom moje djevojke.

Njegov kurac je bio uza moj grlić materice, ali znala sam da još uvijek ima nekoliko centimetara mesa da mi da samo ako ga mogu pustiti dublje. Mogao sam osjetiti kako mi se težak, mišićav privjesak pritiska u stidnu brežuljku.

Osjetila sam svaku vruću spermu dok mi je raznosila tijelo. Nisam ni zamislio da me pogled može tako preplaviti na tako divan način. Nikada se u životu nisam osjećala tako sito. Njegov kurac je pulsirao u meni dok je moj vlastiti orgazam jenjavao. Opet mi se obratio svojim tihim, slatkim glasom: "Volim te, dušo. Tiho se nasmijao i poljubio me u obraz, što mi je izmamilo još jedan osmijeh na lice.

Najbolje ponude U kategoriji