Spojiti Kablove Za Kamp Prikolice

Uzeo sam vrh njegovog kurca nazad u usta kroz pamučne pantalone i odveo ga do ruba glavića poput mehaničke lopate.

Upravo sam mu rekao da mi dozvoli da kontrolišem istraživanje njegovog tijela, kada smo začuli glas kako ispravlja moju izjavu."Samo nam dozvolite da kontrolišemo", čuo sam CJ kako govori s druge strane sobe. Podigao sam pogled, a Binggum je ispružio glavu i pogledao iza sebe u zvuk CJ-ovog glasa.
CJ je polako ušao u Binggumovu guzu na koljenima. Sjeo sam i pogledao prema Binggumovoj glavi.
Okrenuvši oči prema meni, prošaptao je: "Spasi me, spasi me. Nakon toga su uslijedila tri brza, duboka zabadanja ovna. Ruke su mu klizile niz tijelo i sastajale se u međunožju. Međutim, osetio sam da dolazi i pomerio sam usta do mesta gde su mi se usne susrele sa CJ-ovim prstima, tako da sam mogao da primim tri Binggumove erupcije bez oštećenja dremke na sofi.

Ali srušio sam njegov drugi podupirač za lakat, a on je pao nazad na sofu, dok je CJ klizio nekoliko inča u rupu. Binggumova glava se odbijala od zida i on je morao da podigne ruke do zida da ublaži udarce. Ovaj veliki, crni klinac me ubija. Binggum je ponovo stenjao i malo je drhtao od iščekivanja. Svileni prsluk se širom otvorio, tako da se većina tereta samo pomiješala sa znojem na CJ-ovim grudima i učinila da njegovo tijelo blista na svjetlosti koja se reflektirala kroz staklo okeana i bazena. Dok sam mu držao glavić u ustima, jezikom sam mu otvorio rez za mokraću, što je Bingguma potpuno pretjeralo. Za malo.
Binggum je ponovo klonuo okolo, ali njegovo uplašeno — ili hinjeno — ne pretvorilo se u da, da, da. Zatim smo promijenili uzorak, oba ulaza do zgloba i obrub oko zida kanala, otvarajući rupu šire. U početku sam ga mogao vidjeti kako se približava Binggumu, a po Binggumovom gunđanju mogao sam zaključiti da se CJ polako pomiče dublje.
Uzeo je moju glavu u svoje ruke i pustio sam ga da me vodi;naprijed-nazad, gore-dolje, polako dolje i gore, a zatim poniranje do korijena. Igrao kao da to ne želi, ali žudi za tim."Oh, čovječe, to je lijepo", rekao je CJ hrapavim glasom."Sjećam se ovog dupeta. Počeo je plutati okolo i špricati spermu. Binggum je dahtao i rotirao svoju zadnjicu u ritmu s našim. Bio sam prilično siguran da je zaslužio svoj ugovor sa ovim malim predjelom. Bože, dobar si spojiti kablove za kamp prikolice. puta dva.. Ipak, dozvolio sam da se jednim prstom te ruke spustim još dalje dok nisam mogao osjetiti CJ-ov zglob, zakopan u Binggumovoj rupi.Čuo sam mali zvuk sisanja odozdo i gunđanje i stenjanje odozgo, dok se CJ-ov zglob povukao u Binggumovu rupu i dao moj prst da uđem u pećinu. Pomaknuo sam drugu ruku i zaokružio Binggumov šupak i CJ-jev zakopani kurac, dajući CJ-ju i vidljiviju metu. Binggum je stenjao."Šta, šta? Šta ćeš učiniti?""Ovo," odgovorio je CJ i uz sjajno šmrkanje izvukao kitu skroz iz Bingguma u jednom glatkom klizanju. Ovo čudovište će me razdvojiti. Verovatno je mogao da se izbori sa mnom, ali dobijao je ono što je želeo – mnogo više predjelo nego što sam mislio da ćemo mu dati – pa se samo igrao na borbu, izigravajući nemoćnu žrtvu.

Najbolje ponude U kategoriji