Rec Centar Matchmaking 2k19

Vjerujem da je ovdje sve dobro."Odgovorila je gotovo podrugljivim tonom. Na vrhu konferencijskog stola klečali su svi biznismeni gospodina Hana!Svaki od njih je imao lica i dlanove spljoštene na stolu, pantalone skupljene oko gležnjeva, a gole guzice su bile u zraku čineći dva savršena reda niz svaku stranu stola. Kukovi su joj bili puni i okrugli, a struk sužen jer crveni korzet od vatrogasnog stroja sa crnim vezicama kao da oblikuje njenu figuru pješčanog sata.

Han se lecnuo kada je njena ruka bljesnula prinevši štap o najbližu golu guzicu na stolu pored njih.Štap koji je udario u meso i jecaj bola naveli su da se penis gospodina Hana instinktivno povuče unazad uz trzaj, a lice mu je pocrvenelo i uši su mu gorjele od sramnog iščekivanja. Prešao je otprilike pola sobe mucajući, kada se njen glas pojavio niotkuda i svuda u isto vrijeme, noseći dužinu sobe."Ti..." rekla je zastajkujući dovoljno da fokus padne tačno tamo gde je nameravala."...kasne."Gospodin Han se ukočio na mjestu i pogledao kraj zadnjeg muškog dupeta na stolu, a ona je sjedila u velikoj stolici na kraju stola. To ju je učinilo opuštenijom jer se osjećala čudno kako kleči pred bilo kim osim RJ. Idemo kad budete spremni gospodine."Uz to je ostala mirna i čekala ne podižući pogled. Ako je voljan da se rastane od nje, to bi bilo u redu.""Pa?"Pitala je gospodina Hana dok je pružala ruku. RJ upoznajte gospodina Hana dok je izlazio iz lifta rec centar matchmaking 2k19. Ustala je noseći svoju omiljenu spravu za mučenje i kontrolu, "sportsheet ball tickler", koja je bila 18 inča opako tanak fleksibilan štap koji se završavao mekim vlaknima za milovanje za ona "ohhhhh" tako teško dostupna mjesta.
Posljednje što je vidjela bila je gospođa Sway koja je vodila gospodina Hana za njegovo uho;premještajući stopala s pantalonama skupljenim oko gležnjeva i malom golom zadnjicom koja je virila iz donjeg dijela košulje.Čula je gospođu Sway kako govori.. Njena tamno kestenjasta kosa bila je precizno povučena, omogućavajući potpuno otkrivanje plemenitosti njenih crta lica možete li priključiti gramofon na sonos. Podigla ga je pokazujući to RJ. Pozdravila je grupu azijskih biznismena dok su izlazili iz privatnog aviona. Gospodin Han je samo stajao ispred njih i zurio pravo ispred sebe ne vjerujući svojim očima. Gornji dio korzeta savršeno se stopio u blistavu vatrenocrvenu kožnu bluzu s crnim manžetama i crnom ovratnikom u skladu, koji je bio okrenut prema gore, upotpunjujući savršeno mjesto za njen vrat i ključne kosti. RJ-ine upute bile su vrlo konkretne i slijedila ih je do kraja. Zar se ne slažete?"G. Ne žurite."Pritom ju je RJ uzeo za ruku i izveo iz sobe za sastanke. Razmijenili su svečane pozdrave."Vjerujem da nisam prešao cijeli ovaj put da ponovo vidim plastične igračke RJ?"RJ je pustio da uvreda prođe znajući da je to bio njegov način da izjednači rezultat jer nije bio na aerodromu."Siguran sam da će vam se ovo putovanje više svidjeti, gospodine Han."RJ ga je samouvjereno uvjeravao. Nije imala vremena da shvati zašto, jer su se baš tada otvorila vrata lifta. Pred njim je stajala boginja njegovih snova i bila je nezadovoljna njime. Molim vas, dođite da me vidite kada završite sa sastankom.
"Mislim da ćemo vas upoznati s tim gdje smo... Okrenuo je ruku i pustio je da padne na tlo pred njegovim stopalima ispred nje. Bila je zadovoljna što mu je pružio milost, što je značilo da je uspjela u svom zadatku. Bila je tiha i nikada nije progovorila osim ako joj se nije prvo razgovaralo. RJ ju je ostavio tamo i otvorio vrata sobe za sastanke puštajući ih da uđu ispred njega.
Kada je ušao, zatvorio je vrata za njima, okrenuo se i vidio kako su se obojica ukočili na mjestu i zure ispred sebe. Han je rekao vozaču da ih odveze u hotel i ostavi prtljag, a zatim ih odveze u kancelariju.

Najbolje ponude U kategoriji