Speed Dating Instagram

Ona siđe i stavi svoje lice u jastuk i dupe u zrak.

Lily se opravdava da koristi toalet i ja shvaćam nešto što sam trebao imati prije nekog vremena, ja super sam upaljen, kurac mi pulsira u pantalonama. Primjećujem da konopac povezuje vrh moje kite s njenim jezikom i povlačim je da me poljubi.

Držim na oku prelijepu ženu na kraju šanka pokušavajući da ne bude tako očigledna. Nastavlja mi pričati o svojim najnovijim video igricama koje nisu primjerene dobi niti obrazovne speed dating instagram. Ona se naginje i ljubi me duboko, gurajući svoje tijelo u moje. Ona pomalo bijesno šalje poruke, a zatim zamoli barmena da ostavi bocu top aplikacije za upoznavanje liban. Osećam obojicu kada se ljubim i kunem se da moram imati više precuma.
Vrata zalupajutera nas oboje da skačemo, skidam košulju, imam malo tata bod uvijek je u toku, ali nisam ni mekan. Ljubim Lillyna grudi, njena obilna grudi se podižu dok je nastavljam ljubiti. "Pa moram biti ovdje dok se ovo vrijeme ne popravi, ako postoji problem sa otpuštanjem na posao, tatin stol je preko puta i postoji vanredno stanje."Iskreno, nemam pojma šta bi to trebalo da znači.

Duga tamna kosa visi pomalo vlažna sa snijega. Priroda projekt menadžera morate biti dostupni.

Barmen mi donosi vodu i meni."Želim jednu, ali voda je u redu, nažalost dežuran za posao."kažem dok se on okreće kako bi pomogao vrlo markantnoj ženi na kraju šanka."Mogu li vam nešto donijeti, gospođo?"Čuo sam kako pita."Imate li Malbec ili Syrah?"Uzet ću jedno ili oboje, kaže ona duboko uzdahnuvši. Gubim se i ako buljim jače, napraviću rupu u njoj. Lilly ga lijepo protrlja da ga vrati tamo gdje mislim da to želi. Sišem joj klitoris i ona ispušta dugo i sporo stenjanje.
Dobro jer nisam završila s tobom, kaže ona dok mi sjedi na licu spremna za 69. Prije nego što zamolim da to učinim anonimnim, on me prodaje. Ona se igra na meni i polako kreće niz moj kurac. Zastajem diveći se čudesnom humku između njenih nogu. Zatim uživamo u dugom strastvenom poljupcu do preostalih spratova Srce mi zatreperi sa svakim zvukom. Nakratko stanemo i sletimo na krevet, ja povučem njenu macu na lice, ona se raskrsti i njena maca se malo širi. Deset sekundi kasnije telefon zazvoni "Imam tvoj iPad tata."Dajem mu šestocifreni kod, on spusti telefon na zemlju i ode. Telefon mi vibrira, dom zove, ili moja žena želi da zna čime treba da nahrani djecu ili ako imam nešto hrane može podgrijati."Tata" Moja ćerka viče ne dozvoljavajući mi ni da se pozdravim."Kada dolaziš kući tata?"Sve rečeno kao jedna reč bez pauze."Pa, moram biti ovdje dok se ovo vrijeme ne popravi, ako postoji problem s otpuštanjem na posao, tatin stol je preko puta i postoji vanredno stanje.""TATA" moj sin viče sestri vičući da je ukrao telefon. Izlazimo iz lifta i moj kljuc je van, a jos jos nesto hoce da izadje. Lilly spušta pogled "Mislim da neko treba da pusti nešto" ona omota vrh mog kurca u usta i čini me sramotno kratko, nakon što je preuzela moj teret ljubi me šapćući "Neko je definitivno imao nešto da pusti. Gledam je dok polako pijucka iz svoje čaše vina, a zatim joj zablista u očima dok prima telefonsko obavještenje. Jedva pričam, bez daha. Prošlo je toliko vremena otkako sam to mogao da uradim da me nije briga hoće li se još nešto desiti. Srušimo se jedno u drugo držeći se i ljubeći se dok gledamo snijeg kako se kovitla ispred prozora.

Ponovo je ljubim, sve do njenih grudi, gdje joj sisem bradavice lagano ih grizući dok uzimam slobodnu ruku i trljam joj usne. Pogledam dole, a ona mi jezikom čisti kurac, ko zna koliko je pred-sperme bilo dole. Odjednom primjećujem da joj se maca napinje i drhti ispuštajući još jedan jauk i malo se povlači.

Upravo sam vidio kako si iz sretnog u očajan, a noć je bila loša pa sam htjela učiniti nešto lijepo.""Pa ako želite da uživate u ovom vinu koje ste kupili, spustite čašu i uzmite malo."Zgrabim praznu čašu koja je bila postavljena ispred mene i odšetam niz šank. Voda mi je na ustima, uzimam duge korake od pozadi prema naprijed - njena maca postaje sve toplija i vlažnija svakim dugim potezom mog jezika. Podizem Lily do zida dok ona izuje cizme Ljubim je duboko i prelazim rukama gore-dole po bokovima njenog tela. Razgovaramo o našim privatnim životima, oboje smo u braku, oboje nemamo intimnosti, ali na potpuno različite načine. Pogleda me s nevjericom, ali udara u POS. Winona se s nelagodom nasmiješi kada pogleda preko, mislim da me je uhvatila kako buljim u nju."Želiš li čašu?"Pita barmen."Naravno" odgovaram, nisam siguran da li ću ih zaista imati."Cijenim vino, ali nisam tako jeftin gospodin."kaže Winona na sladak, ali zadirljiv način."Žao mi je, to nije bila namjera.

Najbolje ponude U kategoriji