šta I Ne Treba Zabavljati Sa Samohranom Majkom

Nije htela da ustane i da mora da se nosi sa muškarcem pored sebe. negdje...

Pa šta će to biti, gospođice Klark?"upitala sam sa osmehom. Moraš se pomaknuti," zahtijevala je, podižući ton. Većinu vremena ljudi u mom redu iskoriste moj odlazak da sami ustanu."Završili smo! Samo prebrodite", rekao je."Šupčino", viknula je, ali on nije čuo jer joj je već spustio slušalicu.

Neko joj je saopštavao vest da ne prihvata, a druga osoba nije popuštala. Ali prije nego što sam uspio skinuti pojas, progurala se pored mene. Nekoliko sati nakon leta, dodirnula me je po ramenu pokazujući da želi da ustane sa svog sjedišta. Hvala," odgovorio sam dok sam papir koji sam potpisao mijenjao za svoju kreditnu karticu.„Izvolite“, rekao je Luciano, pucnuvši prstima na zvonara preko sobe."Emanuele će rado odnijeti vašu prtljagu u vašu sobu.""Grazie, Luciano. Dva za večeru?"upitao je dok nas je vodio do separea u uglu.
Ove Meksikanke bi se obukle provokativno, pokazujući sve svoje obline;ali kada su bili sami, ostali su čedni i obeshrabrili bi svako dodirivanje. Ne, bila je iscrpljena. Upoznao sam dosta onih koji su mi poboljšali letove.
Giusy je bila visoka razvedena brineta s prilično dobrom figurom. Imala je uski gornji dio koji je pokazivao obrise njenih grudi, uključujući dokaz da ne nosi grudnjak i tačnu lokaciju njenih bradavica.
Pokušao joj je reći da je pogriješila, ali nije htjela dopustiti da joj neko drugi kaže da je pogriješila danas šta i ne treba zabavljati sa samohranom majkom. Posljedica sjedenja na sjedištu pored prolaza je da moram ustati za svakoga ko odluči da mora izaći dok ja sjedim.

Gledao sam agenta kapije kako koluta očima navodeći da pomislim da je možda bilo neke drame prije mog dolaska u to područje. Dok sam gledao Tužnu devojku, setio sam se svojih dana zabavljanja u Meksiku kada sam izvodio devojke iz meksičke fabrike. Dok je provjeravao svoju bording kartu, primijetila je da je stariji muškarac, vjerovatno preko 50 godina, ali nije bila sigurna. Imao je zelene oči, ili su bile boje lješnjaka, a lijep osmijeh sakriven iza su brkovi. Lagano sam flertovao s njom, ali sam se uvijek trudio da budem pun poštovanja, pretpostavljajući da ima dovoljno jeza koji se trude za malo njezine lične pažnje.

Pa ga je nevoljko potapšala po ramenu bbm aplikacija za upoznavanje. Svaka aviokompanija je ista. Zaustavio sam film i spakovao svoje stvari (skidao sam piće sa stola na poslužavniku i pokušavao da spremim sto da bih mogao ustati).

Najbolje ponude U kategoriji