Fotka Sajt Za Upoznavanje

Stavljajući ruke na moju zadnjicu, privila me je k sebi i uzela moj kurac od 7 inča u usta, moj kurac je jako debeo, ali izgleda da nije imala problema da ga primi, bio sam sasvim svjestan da neću mogla dugo da izdrži sa svom pažnjom koju je posvećivala mom članu, ali činilo se da tačno zna šta i kada da radi. Bilo je to kao ulazak u vrlo toplu, ali vlažnu pećinu, stala je kad joj je otprilike pola mog kura bilo u ustima i činilo se da je prilagodila svoj obrazac disanja, koristeći nos da udahne i izdahne. Alison je počela da nas redovno posećuje i provela je dosta vremena igrajući se sa blizancima jer su svi bili van škole tokom leta fotka sajt za upoznavanje. možeš li to osjetiti....to je to gdje ti je jezik i moj klitoris...liži vrh ohhh dobro sad ga sisati.”Našao sam da je ono o čemu je ona pričala dugačko oko jedan inč, što me iznenadilo jer sam mislio da mi treba da bude mali i tražen, ali ovo je definitivno bio mrav mali i našao sam ga dovoljno lako i počeo sam ga sisati .“Paul….tvoji prsti….prsti… ja..” Ubacio sam dva prsta pravo u njenu pičku ona je bila skroz natopljena uvukli su se sa lakoćom i počeo sam je jebati prstima, imao sam slobodnu ruku i pomjerio je do njene pičke i pokušala da ubacim još dva prsta, ali ovo je bilo teško u poziciji u kojoj smo bili, zamenio sam ruke, prsti su mi bili obloženi gustim sokom od pičke i pljuvačkom.
Znala je da zadirkuje, to je sigurno, počeli smo da pospremamo kuhinju i ona bi se pobrinula da kad god joj se prilika pruži s obzirom na pogled na njene sise i njeno dupe prekrivalo je moje male svilene gaćice tek toliko da se uvjerim da je moj penis ostao uspravan. Počeo sam da ulazim stvarno u to i bio sam skoro van kontrole kada mi je gurnula glavu unazad, pri čemu je bila okrenuta od mene i lagano se sagnula da mi omogući pristup. pozdrav ovoj boginji seksa, nosila je džemper koji je vrlo malo sakrio činjenicu da je bez grudnjaka i da ima masivne bradavice.“Još nisam išao u kupovinu i pitao sam se da li mogu da pozajmim šolju šećera, vratiću je kada odem u kupovinu.”“Ma ne brini za to, imam negdje dodatnu torbu, ja ću ti je donijeti>” rekla joj je mama. Uz to se popela uz stepenice, a ja sam se okrenuo da uzmem prvu kutiju, kada sam se ponovo okrenuo zurio sam pravo u njenu pičku koja je izgledala svježe obrijana i blistala od vlage.
Vrištala je od oduševljenja pa sam donio drugi prst, koji je još bio mokar od njenog soka od pičke, i gurnuo joj ga u dupe, mišići sfinktera su ga usisali. Vratio sam se na posao uvažavajući njen zahtjev i nježno joj poljubio vanjske usne i obrisao ih jezikom dugim debelim potezima, sada je tiho stenjala a ja sam gurnuo jezik dalje pronalazeći njene mesnate unutrašnje usne i nežno ih oblizujući od vrha do dna i naizmjenično u redovnim intervalima.“O, da, to je lijepo, nježno sisati moje usne.”rekla je “Oooohh sisati…..unutrašnje usne..takođe, ooo da, to je lijepo…” Bio sam zadovoljan njenim ohrabrenjem i nastavila, držala mi je glavu na mjestu i uputila dalje “Pokreni jezik uuuuuuu… to je to možeš o, da .. Sviđale su joj se njene usne: „Pole, ti si dobar dečko, moraćemo nešto da uradimo u vezi s tim kako bi se mogao koncentrisati na sledeću lekciju.”Rekla je to opušteno, ali nije bilo greške u pogledu onoga na šta je mislila jer je pogledala pravo u moj stub od šatora kada je to rekla.

Kada nas je Vera napustila, mama je sama sebi tatola o tome kako žena Verinih godina treba da nosi odgovarajuću odjeću ako ide u posjetu ili barem odjeću koja pokriva malo više njenog tela. Poljubio sam njenu pičku oprezno očekujući da mi se ne sviđa što to radim, bio sam iznenađen da je osjetio miris, ali ne i potpuno neprijatan miris, ponovo sam poljubio njenu pičku i ona me je nagovorila na “To je lijepo Piter, sad liži, siguran sam da će ti se svidjeti to, a ako ne, možemo učiniti nešto drugo.”Svidjele su mi se vanjske usne koje su sada bile napuhane, a zatim krenule dalje u ljubljenju i lizanju vanjskih usana, iznenadilo me koliko je slatkog okusa i počeo sam uživati ​​jedući njenu pičku bez dlake. Sada sam jebeo njenu pičku sa dva prsta i sisao klitoris , dok su dva prsta moje lijeve ruke bila duboko zabijena u njen anus, odjednom je ispustila prigušeni vrisak: “Ahhhhhh…. Sišla je niz stepenice i vratila se gore i sjela na gornju stepenicu širom raširivši noge tako da sam mogao vidjeti svu njenu veličanstvenu pičku u svom njenom sjaju, “Sada mogu gledati, ali biti nježniji sa svojom prijateljicom inače se neće htjeti igrati i obrati pažnju na svog instruktora i ona će te naučiti kako da jedeš pičku tako da će svaka žena koja ima dovoljno sreće da ti dozvoli da je jedeš biti večno zahvalna.”Nisam morao da se penjem ni na kakve stepenice, jer su merdevine koje smo koristile bile savršene visine da stanem pri dnu sa licem u liniji sa njenom pičkom.

Stajao sam vukući dok mi je kurac oživljavao, nisam bio jedini zadivljen savršenstvom ove žene, muškarci koji su selili sada su izašli iz kombija i gledali su pravo u nju i očito razmjenjivali misli šta bi željeli da radim s njom i siguran sam da to nije bilo u vezi s pomjeranjem namještaja.

Najbolje ponude U kategoriji