Družimo Se Ali Ne Izlazimo

Stenješ mi u rame dok nastavljam graditi tempo, a moj penis koji pulsira može osjetiti tvoju macu dok se steže oko mene. Napumpam se u tebi dok me jašeš, tvoje ruke obavijene oko mog vrata dok se jebamo stojeći, sokovi mi teku niz noge i na pod. Samo znaj da sam voljan, sposoban i spreman ispuniti bilo koju tvoju želje, želje i potrebe. I vi stenjete, a ja podižem pogled da vas vidim, zajapurenog, otežanog disanja i spremnog da eksplodirate. Um mi se vrti i vrti u preopterećenju, poput jednosmerne struje koja se dovodi u moj mozak. Ništa ne treba reći. Ali ako nije... Moj kurac se još više stvrdne dok gledam, a ja se podsvjesno hvatam za svoj kurac i počinjem da se drkam u kuhinji gledajući kako uživate. Ali ovo je senzorno preopterećenje. Uzimate prst i lagano počinjete da se trljate. Kako se približavamo, pitate me - U ovom trenutku, jednostavno me nije briga. "Šta se događa? Zašto si ovdje? Je li sve u redu?"Postavljam gomilu pitanja, ali ti mirno pijuckaš kafu i onda, stavljajući je na sto, jednostavno kažeš "Samo sam hteo da te vidim.""Zato što je prošlo mnogo vremena, a znao sam da ćeš biti kod kuće."Ti stojiš. Možete osjetiti kako vas rastežem šire, dok guram u vas dublje.
Spusti torbu dole, a ja ti nudim da uzmem kaput. Tvoj goli stomak, zategnut i primamljiv. Vodimo ljubav - stvarno - i ja usporavam svoje pokrete i uživam u osjećaju koji se gradi u meni. Ne mogu ovo podnijeti. Svaka senzualna misao koju ste ikada imali može se ostvariti večeras. Možda jesam. Držim te u ovom trenutku. Opet, ja sam vaš."Preuzeo sam inicijativu i uzvratio ti poljubac.
Prebacuješ svoju težinu i vučeš mi pantalone do kraja, i ne puštajući moj natečeni kurac, odvedi me u kuhinju. Volio bih čuti više o ovom nevjerovatnom paru. Nakon nečega što se čini kao dobrih petnaest minuta mirnog jebanja, izvlačim te i okrećem te prema sebi. Uronim odmah i počinjem još jednom lapsati tvoju macu.
Stavljaš moju ruku na svoju desnu dojku, a onda uzimaš svoju ruku i počinješ da mi miluješ grudi. Imaš senzacionalan ukus.Želim još. Tvoje oči, prekrasne, okrugle i pune, zaviruju duboko u mene družimo se ali ne izlazimo. Lepo grli tvoju kožu i tera me da pomislim šta se krije ispod meke svile. Namjerno. Nastavljam da hvatam tvoj nered i uvjeravam se da si još vlažan - jer još nisam završio, i ti to znaš.

Prekidaš strastveni zagrljaj i držiš moju glavu u svojim rukama. Snažno sišem tvoj klitoris i osjećam kako ti se cijelo tijelo napeto dok dolaziš, preplavljujući moje lice tvojim ljubavnim sokom. Pružam se naprijed i ispod tebe da zgrabim tvoje nisko obješene sise dok te skačem na kurac, i počinjemo da se pevamo, podučavajući jedno drugo kako je ovo dobar osjećaj, šta nam se sviđa, šta želimo jedno drugom osjećati. Nagneš se prema meni i tvoje usne se pritišću uz moje, i mogu osjetiti kako tvoj jezik radi duž mojih usana, i u moja usta.
U stanju sam preopterećenosti užitkom i sve o čemu mogu da razmišljam je da vodim strastvenu ljubav s tobom, da te jebem, da budem jedno sa tobom."Pretpostavljam da ću onda odlučiti?"kažeš sa osmehom i stenjanjem dok se odvajaš od mene, krećući se da legneš na krevet. Ulazim u kuhinju i svjestan sam činjenice da sam bez majice, ali s obzirom na kasne sate, neću praviti pometnju.Čini se da ti to ne smeta.

Zato ste izvukli predigru. Dok posegnete da ga uzmete, vaše ruke dodiruju moje i osjećam nježnu glatkoću dok nježno prelazite vrhovima prstiju po stražnjoj strani mojih šaka. Osećam kako se tvoji nokti nežno zarivaju u moju kožu dok moj kurac udara po tvojem telu, i osećam se neverovatno. Dok pijem u tvom obliku sa sada potpuno budnim i budnim očima, uzimam u obzir svaku krivulju, rastezanje kože i gipke delicije koje je tvoje tijelo.

Najbolje ponude U kategoriji