Zabavljanje Sa Arapskim Muškarcem

Prije nego što je David shvatio šta se događa, stao je ispred gospođice Hackett u stražnjem dijelu sobe, ona ga je pogledala i obliznula usne."Reci mi, Davide. Prazna osim nje i Davida."Moram li zaista ostati gospođice?"pitao je David krotko, vireći sa stola."Da, Davide. Približila se Davidu, bliže nego iko prije zabavljanje sa arapskim muškarcem. znaš i zbog toga što si tako jebeno lijepa i sve..." promucao je David, povlačeći se korak unazad. Kao sada."Mislila sam da ne", rekla je gospođica Hackett, veselo se smiješeći vijestima, "da li biste... čisto blaženstvo dok je njegov penis zaronio duboko u dubine nju... Učenici bi se svi razišli na umiruću dnevnu svjetlost, trčali na noćnu zabavu i ispijanje pića ispod stola dok im škola nije bila ništa drugo do izblijedjelo sjećanje u pozadini. U istom trenutku, gospođica Hackett je doživjela snažan orgazam koji joj je zapalio živce dok je osjetila kako vrela tečnost curi kroz njeno tijelo i niz noge. Zatim su podigli pogled jedno drugom u oči, glave su im se ponovo pomerile i usne su im se spojile u poljupcu. Plašim se školskih pravila."odgovorila je gospođica Hackett tiho, zureći u ekran svog laptopa. Gospođica Hackett je bacila pogled preko ramena u film i tiho dahnula u sebi. Osjećaj je bio intenzivan za Davida, njegov kurac je bio okružen nečim što je ličilo na vlažni somot.

Njen vlažni jezik plesao je po glavi njegovog člana, natjeravši ga da ponovo zastenje. Morala je potisnuti jauk od zadovoljstva dok je hladna plastika stupila u kontakt sa zagrijanim, natečenim ružičastim usnama njene mace. Želim da vidiš šta ću uraditi", naredila je gospođica Hackett kroz teške dahove.
Nikada ranije nije poljubio nekoga, ali je njegova učiteljica prednjačila, probijajući svoj jezik pored njegovih usana i masirajući njegove. David je nježno zastenjao i zatvorio oči.Čuo je zvuk otkopčavanja rajsferšlusa i spuštanja pantalona, ​​što je izazvalo nalet toplog vazduha koji je udario njegove noge.

Vrućina je naterala gospođicu Hackett da joj je maramicom trpala glavu, hvatajući poneki znoj pre nego što je pao u njene žadastozelene oči. Gospođica Hackett je prekinula poljubac kako bi skinula sopstvenu košulju sa svog tela, njen nedostatak grudnjaka otkrio je dve bele kugle mesa koje su se širile u prelepe uspravne ružičaste bradavice.

Najbolje ponude U kategoriji