Ekspresno I Eho Upoznavanje

To je spokojno blaženo. Opasnost je fantastično uzbudljiva.

Tvoja savršena zadnjica. Dižem se, odvežem te, dižem te sa podupirača.
Polako širiš noge dajući mi divan pogled na tvoje usne, sada blago razdvojene, a ti klitoris otečen, mokar, izbočen, čekaš moje milovanje. Polako se migoljite u svom rastućem uzbuđenju. I obrušava se -- talas za talasom u sve većoj plimi strasti, požude i, opet, ljubavi koja sve proždire. Polako i graciozno se prevlačite preko somota. Zoveš moje ime iznova i iznova. Ali večeras -- večeras sam odlučio da pomjerim tvoje granice baš kao što si me molio da učinim. Ponovo okreneš glavu u stranu i ja se pomjeram da možeš gledati kako se svlačim ekspresno i eho upoznavanje. Skoro ste tamo.

Migoljiš se protiv mene, moj kurac je još duboko u tvojoj pički. Osjećaš moju ruku nježno, s ljubavlju, kako te miluje po leđima i bokovima. Ponovo se dižete, ali iz dubine. Ležim, privlačeći te uz sebe. Vi vrištite od iznenađenja i u divnom ubodu - vruće, opako.
Ima oko 18 inča u prečniku. Dodirujem ti zadnje noge.
Tata -- ime tvojeg ljubimca za mene. Ali onda te jako udarim.
To je upravo ono što ste željeli, ali 'do sada, nisam bio voljan da vas ovoliko guram. To je tvoj izum -- tvoj ritual -- i izvodiš ga samo sa mnom -- to je samo za tebe i tvog "tatu".

Najbolje ponude U kategoriji